Search
Close this search box.
τομ χανκς

Τομ Χανκς: “Κανείς δε μιλά για μία από τις σημαντικότερες ταινίες μου”

Με παράπονο αναφέρει ο Τομ Χανκς πως κανείς δεν μιλά για τις σημαντικότερες δουλειές του

Ο ηθοποιός Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Μερικές μόνο από τις γνωστότερες παραγωγές του είναι οι “Big”, “Toy Story”, “Saving Private Ryan” και “Catch Me If You Can”.

Τον Σεπτέμβριο ανέφερε σε συνέντευξή του, πως ο ίδιος πιστεύει ότι η ταινία “Road to Perdition” (“Ο δρόμος της απώλειας”, 2002) είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του. Δυστυχώς, λέει, ο κόσμος δεν την αναφέρει αρκετά όταν μιλούν σχετικά με την καριέρα του. Θεωρεί ότι η ταινία του αυτή έχει υποτιμηθεί σοβαρά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο podcast ReelBlend:

“Για κάποιο λόγο κανείς δεν αναφέρει το “Road To Perdition” και αυτή για μένα ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική ταινία. Γυρίστηκε από τον Κόνραντ Χολ και εγώ υποδύθηκα τον Μάικλ Σάλιβαν με καπέλο και μουστάκι. Επίσης, στο φιλμ συμμετείχαν δύο άνδρες που εξελίχθηκαν σε δύο από τις πιο σπουδαίες παρουσίες στον κινηματογράφο: οι Τζουντ Λο και Ντάνιελ Κρεγκ. Και σκότωσα και τους δύο…”

Τομ Χανκς
Τομ Χανκς
Η καριέρα του Τομ Χανκς

Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε δύο συνεχόμενα Όσκαρ. Ένα το 1994 για την ταινία “Forrest Gump” και ένα το 1995 για την ταινία “Philadelphia”. Κατόπιν, έλαβε τρεις φορές υποψηφιότητα για άλλες ταινίες του, στην κατηγορία του καλύτερου πρωταγωνιστικού ρόλου. Η πιο πρόσφατή του υποψηφιότητα έγινε το 2020 στην κατηγορία του καλύτερου υποστηρικτικού ρόλου, για την ερμηνεία του χαρακτήρα Fred Rogers στην ταινία “A Beautiful Day in the Neighbourhood”.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “Ο δρόμος της απώλειας”.

Συνέντευξη: Ο Κωνσταντίνος Φάης, μας συστήνει τον αρχαίο κόσμο

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr