Search
Close this search box.
nostradamus

Τι προέβλεψε ο Νοστράδαμος για το 2024;

Σύμφωνα με αναφορές διεθνών ΜΜΕ, το 2024 φαίνεται να φέρνει περισσότερους πολέμους και φτώχεια, βάσει των «προφητειών» του Νοστράδαμου, ο οποίος προβλέπει περισσότερους πολέμους, πείνα και καταστροφικές πλημμύρες σε όλο τον κόσμο.

Οι 5 προφητείες του Νοστράδαμου που επαληθεύτηκαν(;) – Κι άλλες που… έπονται

Ο Νοστράδαμος έζησε κατά τον 16ο αιώνα και ήταν αστρολόγος και γιατρός. Οι προβλέψεις του συχνά έχουν ερμηνευθεί με διάφορους τρόπους, και η ακριβής ερμηνεία τους είναι θέμα συζήτησης. Παρόλο που ορισμένα από τα γραπτά του φαίνεται να έχουν εμπνευστεί από την Παλαιά Διαθήκη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσωπικά, οι προβλέψεις του συνήθως αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Παραδείγματος χάριν, ο Νοστράδαμος φαίνεται να προέβλεπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα αναδεικνυόταν ως βασιλιάς της Γηραιάς Αλβιώνας. Περιγράφει μια «μάχη και ναυμαχία» το 2024, όπου ένας «κόκκινος αντίπαλος» θα εξαπολύσει τον φόβο του, προκαλώντας τρόμο στον μεγάλο ωκεανό. Κάποιοι ερμηνεύουν αυτόν τον «κόκκινο αντίπαλο» ως αναφορά στην Κίνα και την κόκκινη σημαία της.

Επιπλέον, προβλέπει την επιδείνωση της κλιματικής αλλαγής, με αυξανόμενες πυρκαγιές, υψηλές θερμοκρασίες, πλημμύρες και ξηρασίες σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα και πείνα σε παγκόσμιο επίπεδο, περιγράφοντας έναν «πολύ μεγάλο λιμό μέσα από ένα ολέθριο κύμα».

Όσον αφορά τον Πάπα Φραγκίσκο, προβλέπεται ότι μπορεί να έχει αντικαταστάτη μετά από το θάνατό του, με τον Νοστράδαμο να περιγράφει έναν ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που θα είναι δραστήριος για πολύ καιρό. Αυτές οι προβλέψεις συχνά προκαλούν ερμηνευτικές αντιφάσεις και αμφισημίες.

Πηγή εξωφύλλου

Όταν κάποιοι «προφήτες» προειδοποίησαν την ανθρωπότητα και έπεσαν μέσα!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr