Search
Close this search box.
Βασίλης Καρράς ομόφυλα ζευγάρια

Τι είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Καρράς σε μια παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γιώργο Λιάγκα, εξέφρασε την άποψή του για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου έπειτα από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν γνωστός για την κοινωνική του προσφορά. Είναι γνωστό πως βοηθούσε πολλούς ανθρώπους, οργανισμούς ιδρύματα που είχαν ανάγκη και πάντα με τον όρο να μη μαθευτεί πως η προσφορά έγινε από τον ίδιο.

Είχε άποψη για τα κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν στη χώρα και εξέφραζε κατά καιρούς, σε συνεντεύξεις την σκέψη του για αυτά.

Σε μια από αυτές τις συνεντεύξεις του θα σταθούμε σήμερα, όπου καταθέτει την σκέψη του για ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ποια ήταν η γνώμη του Βασίλη Καρρά; Ποιους ενδοιασμούς είχε;

10 ερωτικά «καμώματα» από τον άρχοντα Βασίλη Καρρά (τα αγαπημένα μας)

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Καρρά:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πέγκυ Ζήνα: «Γιατί ασχολούμαστε μόνο με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr