Search
Close this search box.
Τζόνι_Ντεπ_ποστάρισμα

Τζόνι Ντεπ: Η επιστροφή του στα social media και το μήνυμα ευγνωμοσύνης – Δείτε τι έγραψε

Ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στα social media με μια σπάνια προσωπική του φωτογραφία και ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σχετικά με την νέα του ταινία “Modi“.

Καθώς η απεργία της SAG-AFTRA έφτασε στο τέλος της, πολλές διασημότητες βγήκαν για άλλη μια φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χαρούν και να προωθήσουν τη δουλειά τους, και μαζί τους είναι και ο Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί την πρώτη του ανάρτηση εδώ και μήνες, προωθώντας το επερχόμενο κινηματογραφικό του έργο. Αυτή την περίοδο σκηνοθετεί το βιογραφικό δράμα “Modi”, παραγωγής της εταιρείας του IN.2 Film, που βασίζεται στη ζωή του διάσημου Ιταλού καλλιτέχνη και γλύπτη Αμεντέο Μοντιλιάνι.

Ο Ντεπ ανέφερε ότι η παραγωγή της ταινίας είχε ολοκληρωθεί και μοιράστηκε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης, γράφοντας: “Στην αγαπημένη μου κινηματογραφική οικογένεια του “Modi”, Köszönöm (μεταφράζεται “Ευχαριστώ” στα ουγγρικά) για όλες τις εξαιρετικές προσπάθειές σας, χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσε να γυριστεί αυτή η ταινία. Παρακαλώ δεχτείτε τον θαυμασμό, την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη μου, JD. X.”

Τζόνι_Ντεπ_ποστάρισμα_

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Ιταλός ηθοποιός Ρικάρντο Σκαμάρτσιο στον ομώνυμο ρόλο, ενώ στο καστ των υποστηρικτών περιλαμβάνονται οι Αντόνια Ντεσπλά, Μπρούνο Γκουερί, Λουίζα Ρανιέρι, Στίβεν Γκράχαμ, Ράιαν ΜακΠάρλαντ, Μπέντζαμιν Λαβέρν, Σάλι Φίλιπς και Αλ Πατσίνο.

Πρόκειται για τη δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια του Τζόνι μετά το “The Brave” του 1997 και είναι το δεύτερο έργο στο οποίο συμμετέχει μετά την επιστροφή του στο προσκήνιο, ύστερα από την περσινή πολύκροτη δίκη για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η περίφημη δίκη θα γίνει ταινία

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr