Search
Close this search box.
Πολ_ΜακΚάρτνεϊ_για_Τζον_Λένον

Τζον Λένον: Εκμυστηρεύτηκε στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ μια μεγάλη του ανησυχία – Ποια ήταν αυτή;

Μιλώντας για τον στενό του φίλο Τζον Λένον, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε την μεγάλη ανησυχία που είχε πριν πεθάνει.

Ο Τζον Λένον “έφυγε” από την ζωή ξαφνικά, μόλις στα 40 του χρόνια αλλά όπως φαίνεται σκεφτόταν από πριν τον θάνατό του. Ο στενός του φίλος Πολ ΜακΚάρτνεϊ μιλώντας στο podcast με τίτλο “McCartney: A Life in Lyrics“, αποκάλυψε ότι ο Λένον πολύ πριν δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του, είχε αναπτύξει μια μεγάλη φοβία, αναφορικά με την μετά θάνατον φήμη που θα είχε.

“John Lennon: Murder Without A Trial”: Η δολοφονία του σπουδαίου τραγουδιστή γίνεται ντοκιμαντέρ

“Τον θυμάμαι να μου λέει: ¨Πολ, ανησυχώ για το πώς θα με θυμούνται οι άνθρωποι όταν πεθάνω¨, και με σόκαρε κάπως, είπε ο ΜακΚάρτνεϊ στο podcast και συμπλήρωσε: Είπα ¨… Οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι ήσουν υπέροχος, έχεις κάνει ήδη αρκετή δουλειά για να το αποδείξεις αυτό¨ “. Και συνέχισε λέγοντας: Ήμουν κάτι σαν ιερέας του. Συχνά έπρεπε να πω: ¨Γιε μου, είσαι υπέροχος, μην ανησυχείς γι’ αυτό¨, και το δεχόταν. Θα τον έκανε να νιώσει καλύτερα”.

Τέλος μίλησε και για την συνεργασία τους: Αν κάποιος με ρωτήσει, ¨Πώς ήταν να δουλεύεις με τον Τζον;¨ Ήταν πιο εύκολο, πολύ πιο εύκολο, γιατί υπήρχαν δύο μυαλά στη δουλειά. Και αυτή η αλληλεπίδραση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θαυματουργή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν το έχω, πάρα πολύ”.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr