Search
Close this search box.
Τίτος_Πατρίκιος_επίτιμος_δημότης

Τίτος Πατρίκιος: Κηρύσσεται επίτιμος δημότης Αγίου Δημητρίου – Στις 8/12 η εκδήλωση

Ο σπουδαίος ποιητής Τίτος Πατρίκιος θα κηρυχθεί επίτιμος δημότης Αγίου Δημητρίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8/12.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου θα τιμήσει τον Τίτο Πατρίκιο για την προσφορά του στη λογοτεχνία και τα γράμματα γενικότερα και θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη της πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00 – εντός του δημαρχείου – στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτου, θα εκφωνήσει ομιλία και θα τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα ποιητή.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την δημοτική αρχή, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, τη Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου και τον πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Σπυρίδωνας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Αντωνία Κυριακουλάκου θα συνομιλήσει με τον ποιητή και θα παρουσιάσει τη ζωή και το έργο του. Η ηθοποιός και ποιήτρια Φιλία Κανελλοπούλου θα διαβάσει επίσης ποιήματα.

Ακόμα, το ποίημα «Υμνώ το σώμα»του Τίτου Πατρίκιου θα ερμηνεύσουν επί σκηνής η υψίφωνος Ίλια Ηλιοπούλου και ο μουσικός-σολίστας Βασίλης Μαστοράκης.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση θα έχει η κ. Όλγα Τραυλού, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Αγίου Δημητρίου.

Συλλεκτικό Νόμισμα για την Επέτειο των 100 Χρόνων από τη γέννηση του Αντώνη Σαμαράκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr