Search
Close this search box.
Στίβεν Κινγκ επικρίθηκε

Στίβεν Κινγκ: Εκφράστηκε με θαυμασμό για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και επικρίθηκε

Ο Στίβεν Κινγκ εγκωμίασε το βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ «The Running Grave» και βρέθηκε αντιμέτωπος με επικριτικά σχόλια στο Twitter.

O Στίβεν Κινγκ επαίνεσε το «The Running Grave» που έγραψε με το ψευδώνυμο Ρόμπρερτ Γκάλμπρεϊθ  η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, λέγοντας: «Είναι η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ στα καλύτερά της, θυμίζει την απόλυτη συγγραφική δεινότητα των βιβλίων Χάρι Πότερ, αλλά σε πολύ πιο σκοτεινή εκδοχή. Με έκανε να αντέξω σε μια δύσκολη στιγμή»

Μπορεί ο συγγραφέας στο παρελθόν να είχε εκφράσει την αντίθεσή του στο Twitter για τα αμφιλεγόμενα σχόλια της Ρόουλινγκ προς τα τρανς άτομα, πολλοί θαυμαστές του όμως εξέφρασαν την απογοήτευσή τους προς το πρόσωπο του, σχετικά με την απόφαση του ίδιου να προωθήσει το έργο της.

28η Οκτωβρίου: Ποιοί διάσημοι πήραν τα όπλα και πολέμησαν ;

«Χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο, αλλά εύχομαι να επανεξετάσεις την προβολή μιας συγγραφέως που κάνει κακό για τις περιθωριοποιημένες κοινότητες στο μέλλον», ήταν το σχόλιο χρήστη του Twitter. Με άλλο χρήστη να αναφέρει: «Δεν είναι σωστό να σε βλέπω να την υποστηρίζεις». Υπήρχαν όμως και κάποια πιο θετικά σχόλια. «Είναι ένα τόσο λαμπρό βιβλίο»,σημειώνεται. «Έχω απολαύσει όλα τα βιβλία της σειράς Cormoran Strike, αλλά το The Running Grave, ιδιαίτερα τα κεφάλαια όπου ο Ρόμπιν ήταν στην αίρεση, ήταν τόσο, τόσο καλό», αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr