Search
Close this search box.
Στέλιος Καζαντζίδης ταινια

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή γίνεται ταινία – Ποια η συμβολή του Νίκου Μάστορα;

Είκοσι τρία χρόνια μετά το θάνατό του, η ύπαρξη του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη πρόκειται να απαθανατιστεί στην κινηματογραφική οθόνη.

Η εξελισσόμενη ιστορία της εμβληματικής μορφής του λαϊκού τραγουδιού, η διαδρομή της ζωής του και η μνημειώδης καριέρα του είναι έτοιμη για κινηματογραφική αναπαράσταση. Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την Τρίτη, δεν την τεκμηρίωσε άλλη από τη Βάσω Καζαντζίδη, τη σύζυγο του αείμνηστου τραγουδιστή. Καθώς αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την παραγωγή της ταινίας, φαίνεται ότι η έναρξη των γυρισμάτων επίκειται.

Ο υποψήφιος πρωταγωνιστής που θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη, ιδιαίτερα στα νιάτα του, φημολογείται ότι θα είναι ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η ταινία, όπως αναφέρει δημοσιογράφος του “Πρωινού”, αναμένεται να παρουσιαστεί σε δύο δόσεις. Το πρώτο μέρος αναμένεται να κλείσει με την αναχώρηση του Καζαντζίδη για την Αμερική το 1976, ενώ το δεύτερο μέρος θα εμβαθύνει στα επόμενα κεφάλαια της ζωής του μετά την επιστροφή του.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο γιος του κουρέα

 

Σε συνομιλία που είχε με την πρωινή εκπομπή, η Βάσω Καζαντζίδη όχι μόνο επιβεβαίωσε τη γνησιότητα των πληροφοριών, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, με όλες τις διευθετήσεις να είναι σταθερά σε ισχύ.

“Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχει προχωρήσει όλη η υπόθεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Είχε ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε… τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει ότι ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία. Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, τα παιδικά του χρόνια. Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα”.

“Ήταν αυτό που περίμενα, μία πρόταση σοβαρή και έγινε. Οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι, αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά, πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε”

 

Η ταινία της ημέρας στην TV 07/02: «Αμαρτωλές Γυναίκες» – ΒΟΥΛΗ

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr