Search
Close this search box.
Σάρον_Στόουν_σεξουαλική_παρενόχληση

Σάρον Στόουν: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από το πρώην αφεντικό της Sony – Τι δήλωσε η ίδια;

Η Σάρον Στόουν κατηγορεί το πρώην αφεντικό της Sony για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της τη δεκαετία του 1980.

Η Σάρον Στόουν ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης τη δεκαετία του 1980, το στέλεχος, το οποίο δεν κατονομάζει, εκτέθηκε μπροστά της.

Μιλώντας στο podcast “Let’s Talk Off Camera” της Kelly Ripa, η ηθοποιός δήλωσε: “Πήγα στο γραφείο του και ήταν, ξέρετε, πίσω στη δεκαετία του ’80, οπότε ο καναπές ήταν βασικά στο πάτωμα, καταλαβαίνετε; Ήταν εκείνοι οι πολύ χαμηλοί γιγάντιοι καναπέδες και τα γόνατά μου ήταν γύρω από το λαιμό μου και φυσικά, είμαι τόσο ψηλή ούτως ή άλλως, οπότε φαίνομαι να κάθομαι με τα πόδια μου εντελώς ακμαία στον καναπέ. Και αυτός περπατάει γύρω από το γραφείο και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα”.

Η Στόουν είπε ότι το στέλεχος της είπε: “Ω, είναι αλήθεια αυτό που λένε για σένα και είσαι η πιο όμορφη. Δεν έχουμε δει καμία σαν εσένα εδώ και δεκαετίες. Όλοι μιλούν για σένα και κοίταξέ με. …Είσαι τόσο έξυπνη και όμορφη και αυτά τα μαλλιά”.

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μάρτιν Σκορσέζε – Δείτε τι δήλωσε

“Τότε ήρθε περπατώντας ακριβώς μπροστά μου και είπε, “Αλλά πρώτα…”, και έβγαλε το πέος του ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου”, είπε η Στόουν. “Φυσικά, ήμουν πολύ νέα και αυτό που κάνω όταν είμαι νευρική, επειδή βασικά είμαι ένα πολύ ζωηρό άτομο, άρχισα να γελάω. Άρχισα να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα και δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί έπαθα υστερία. Δεν μπορούσα να σταματήσω, οπότε δεν ήξερε τι να κάνει. Έτσι, φυσικά, το μάζεψε και βγήκε από μια πόρτα πίσω από το γραφείο του, που νόμιζα ότι έφυγε, οπότε δεν ήξερα τι να κάνω”. “Καθόμουν εκεί υστερική και τελικά ήρθε η γραμματέας του και με οδήγησε έξω. Αυτή δεν ήταν η τελευταία από τις πολλές περίεργες εμπειρίες στην καριέρα μου”, πρόσθεσε.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr