Search
Close this search box.
Ράντκλιφ νέα ταινία

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ετοιμάζει ταινία για τον παράλυτο κασκαντέρ του Χάρι Πότερ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ετοιμάζει ταινία για τον κασκαντέρ του, που έμεινε παράλυτος στην διάρκεια γυρισμάτων του «Χάρι Πότερ».

Σύμφωνα με το Deadline, το Sky και η HBO Documentary Films εργάζονται για το «David Holmes: The Boy Who Lived», το οποίο περιγράφεται από το Sky ως «μια ιστορία ενηλικίωσης του κασκαντέρ Ντέιβιντ Χολμς, ενός θαυμαστού έφηβου γυμναστή από το Έσσεξ της Αγγλίας, ο οποίος επιλέγεται για να παίξει τον κασκαντέρ ντουμπλέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ στην πρώτη ταινία Harry Potter, όταν ο Ντάνιελ είναι μόλις έντεκα ετών».

Η ταινία, η οποία θα είναι παραγωγή του Ράντκλιφ, θα περιλαμβάνει επίσης “αποκαλυπτικό προσωπικό υλικό που γυρίστηκε την τελευταία δεκαετία, υλικό από τα παρασκήνια της ακροβατικής δουλειάς του Χολμς, σκηνές από την τωρινή του ζωή και προσωπικές συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, φίλους, οικογένεια και πρώην συνεργάτες».

5 σοκαριστικά ντοκιμαντέρ που θα δείτε στο Netflix (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ λένε ότι θα αντικατοπτρίζει επίσης «τα καθολικά θέματα της ζωής με τις αντιξοότητες, της ενηλικίωσης, της σφυρηλάτησης των ταυτοτήτων σε έναν αβέβαιο κόσμο και των δεσμών που μας ενώνουν και μας ανεβάζουν ψηλά».

Η ταινία θα φτάσει στο Sky Documentaries στις 18 Νοεμβρίου.

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr