Search
Close this search box.
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος Πάνος Βλάχος

Γιαννόπουλος: «O Πάνος Βλάχος χρησιμοποιεί μία χαρά την τηλεόραση για να …» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Πάνου Βλάχου έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Σ’ αυτή τη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του “MEGA”, σχολίασε τις χθεσινές αλληλεπιδράσεις του Πάνου Βλάχου με τους δημοσιογράφους, δηλώνοντας:

«Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Τον συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις, μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου»

Ο Πάνος Βλάχος για δημοσιογράφους: «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείνοντας πρόσθεσε: 

«Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί… Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη “λερώσουν” είναι ανεπίτρεπτη».

Ο Πάνος Βλάχος, απευθυνόμενος στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε τα συναισθήματά του, λέγοντας:

«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε», τόνισε ο Πάνος Βλάχος.

Δείτε τις δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον Πάνο Βλάχο:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Famagusta: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μπεμπεδέλη μάγεψε το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr