Search
Close this search box.
Ray Liotta

Ο Ray Liotta κέρδισε μια μεταθανάτια υποψηφιότητα για Emmy

Ο Ray Liotta κέρδισε μια μεταθανάτια υποψηφιότητα για Emmy για την ερμηνεία του ως Big Jim Keene στη σειρά αληθινών εγκλημάτων Apple TV+ “Black Bird”, βασισμένη στη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Larry Hall, όπως την έγραψε ο Dennis Lehane. Η υποψηφιότητα ήταν για τον καλύτερο δευτεραγωνιστή σε σειρά περιορισμένης διάρκειας. Ο Liotta βρίσκεται ανάμεσα σε μια ομάδα υποψηφίων που περιλαμβάνει συμπρωταγωνιστές του όπως οι Paul Water Hauser, Richard Jenkins, Murray Bartlett, Joseph Lee, Young Mazino και Jesse Plemons.

Η ένταξη του Liotta σε αυτή την κατηγορία είναι μια αξιοσημείωτη προσθήκη στον μικρό κατάλογο των ηθοποιών που έχουν λάβει μεταθανάτιες υποψηφιότητες για το Primetime Emmy. Ορισμένοι από τους προηγούμενους μεταθανάτιους υποψήφιους περιλαμβάνουν τους Chadwick Boseman, Norm MacDonald, Jessica Walters, Carrie Fisher, Audrey Hepburn, Anthony Bourdain και Fred Willard.

Στο “Black Bird”, ο Liotta υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Big Jim, ενός γενειοφόρου, ασπρομάλλη, μακροχρόνιου αστυνομικού που παλεύει με τον φυλακισμένο, έμπορο ναρκωτικών γιο του. Η σειρά, που αποτελείται από έξι μέρη, έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 8 Ιουλίου 2022. Κατά τραγικό τρόπο, αυτή ήταν μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του Liotta, καθώς απεβίωσε στις 26 Μαΐου 2022.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο Dennis Lehane, ο σεναριογράφος και υπεύθυνος της σειράς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Liotta, τονίζοντας ότι είχε φτιάξει τον ρόλο ειδικά γι’ αυτόν. Ο επαγγελματισμός και η μοναδική προσέγγιση του Liotta σε κάθε λήψη άφησαν μόνιμη εντύπωση στην ομάδα παραγωγής. Ο Lehane αποκάλυψε ότι ο θάνατος του Liotta ήταν ιδιαίτερα προκλητικός, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες συζητήσεις τους για μελλοντικά έργα.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο Ray Liotta, που πέθανε σε ηλικία 67 ετών, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο της υποκριτικής με τους ποικίλους ρόλους του. Από τις αξέχαστες ερμηνείες του ως Henry Hill στο “Goodfellas” μέχρι τον “Shoeless” Joe Jackson στο “Field of Dreams” και τον Ray Sinclair στην κωμωδία “Something Wild.

Cillian Murphy: Ένα σύγχρονο είδωλο της ευελιξίας

Φωτογραφία εξωφύλλου

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr