Search
Close this search box.

Ο Luc Besson ετοιμάζει δικό του Δράκουλα με Caleb Landry Jones και Christoph Waltz

Μακάρι να ανανεώνει τον αγαπημένο μύθο…

Συνεργάστηκαν στο «Dogman» μόλις πέρυσι, το οποίο διαγωνίστηκε και στη Βενετία, και από ό,τι φαίνεται Luc Besson και Caleb Landry Jones θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους , παρέα με τον δις οσκαρούχο Christoph Waltz, για μια νέα διασκευή του κλασικού «Δράκουλα» του Bram Stoker που θα έχει μεγάλο προϋπολογισμό (τουλάχιστον για ευρωπαϊκά δεδομένα) και θα τιτλοφορείται «Dracula – A Love Tale».

Όπως άλλωστε φαίνεται και από τον τίτλο, πέραν του ότι το σενάριο μοιάζει να έχει τη δομή ενός origin story, θα δοθεί έμφαση και στο ρομαντικό στοιχείο, και πιο συγκεκριμένα στο πώς ο Πρίγκιπας Vladimir οδηγείται μέσω της απώλειας της αγαπημένης συζύγου του στο να απαρνηθεί τον Θεό και να μεταμορφωθεί στον Δράκουλα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Landry Jones. Δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα κληθεί να ενσαρκώσει ο Waltz.

Το όλο εγχείρημα αποκτά κι έναν αέρα προσωπικού στοιχήματος ενδεχομένως και για ένα comeback για τον Besson, δεδομένου του ότι είναι πολύ νωπή ακόμη η εμπορική αποτυχία του «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» όπως και οι καταγγελίες εναντίον του ίδιου για σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτόν τον καιρό δουλεύει στο post-production του πειραματικού φιλμ «June and John» που γύρισε κατά την περίοδο του lockdown με τους Luke Stanton Eddy και Matilda Price.

Τελετή έναρξης Φεστιβάλ Βερολίνου: Με αντιρατσιστικό μήνυμα, σε φορτισμένο πολιτικά κλίμα

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr