Search
Close this search box.
χαρι ποτερ

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει! – Η νέα σειρά έρχεται το 2026

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη άφιξη μίας τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στα θρυλικά βιβλία της J.K. Rowling, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην υπηρεσία streaming Max το 2026.

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει μαγικά: Το εντυπωσιακό ΑΙ τρέιλερ που κατακτά το διαδίκτυο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό project, τονίζοντας την μακρά αναμονή των fans από την τελευταία ταινία του franchise, που κυκλοφόρησε πριν από 12 χρόνια.

“Δεν κρατιόμαστε από τον ενθουσιασμό μας γύρω από τον Χάρι Πότερ“, δήλωσε ο Zaslav. “Ήταν κάτι που συζητήσαμε με τον J.K. Rowling και την ομάδα της και οι δύο πλευρές είναι ενθουσιασμένες που αναζωπυρώνουν αυτό το franchise. Σκοπεύουμε το ντεμπούτο του να είναι το 2026.”

Η σειρά “Harry Potter: The Series” βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2021 και υπόσχεται να προσφέρει στους fans 10 χρόνια γεμάτα μαγεία και περιπέτειες. Η Warner Bros. Discovery έχει δεσμευτεί να παραμείνει πιστή στα μυθιστορήματα της Rowling, δημιουργώντας μια “πιστή μεταφορά” με ένα εντελώς νέο cast.

Παρόλο που ο Daniel Radcliffe, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Χάρι Πότερ στις ταινίες, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως θα συμμετέχει στη σειρά, η πιθανότητα εμφανίσεων από αγαπημένους χαρακτήρες παραμένει ανοιχτή.

Η σειρά “Harry Potter: The Series” αποτελεί μια συναρπαστική εξέλιξη για το franchise, φέρνοντας τον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς στις οθόνες μας με έναν ολοκαίνουριο τρόπο.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Χάρι Πότερ: Πώς τα βιβλία και οι ταινίες του κάνουν καλό στη ψυχολογία μας;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr