Search
Close this search box.
Guillermo del Toro Φρανκενστάιν

Ο «Φρανκενστάιν» του Guillermo del Toro προσθέτει τον Christoph Waltz στο καστ

Ο Guillermo del Toro (Γκιγιέρμο ντελ Τόρο) ετοιμάζει τη δική του διασκευή του Φρανκενστάιν της Μαίρη Σέλεϊ για το Netflix με ένα καστ όλων των αστέρων. Το Collider αναφέρει σήμερα ότι ο del Toro επιβεβαιώνει ότι ο ηθοποιός Christoph Waltz (Inglorious Basterds, Alita: Battle Angel) έχει ενταχθεί στη σύνθεση.

Το καστ:

Η Mia Goth (“Pearl”), ο Oscar Isaac (“Moon Knight”) και ο Andrew Garfield (“The Amazing Spider-Man”) είχαν ήδη ακουστεί ως φήμη ότι θα συμμετείχαν σε αυτό το project τον Μάρτιο, αν και το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση του casting.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Waltz στη stop-motion διασκευή του “Pinocchio”, όπου ο Waltz έδωσε τη φωνή του κακού σόουμαν Κόμη Βόλουπε. Ο Del Toro γράφει και σκηνοθετεί το Frankenstein για το Netflix, με τη συγκεκριμένη προσέγγισή του να είναι εντελώς μυστική προς το παρόν.

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο κέρδισε τέσσερα Όσκαρ για το The Shape of Water το 2018, δίνοντας ουσιαστικά τη δική του μοναδική, ρομαντική εκδοχή στο Πλάσμα από τη Μαύρη Λιμνοθάλασσα. Με τον Φρανκενστάιν που ακολουθεί, φτιάχνει τον δικό του στρατό από τα τέρατα της Universal.

 

Έλβις Πρίσλεϊ – Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ο θυελλώδης έρωτας τους έγινε ταινία! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr