Search
Close this search box.
Έλβις Πρίσλεϊ-Πρισίλα Πρίσλεϊ ταινία

Έλβις Πρίσλεϊ – Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ο θυελλώδης έρωτας τους έγινε ταινία! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο θυελλώδης έρωτας του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα Πρίσλεϊ έγινε ταινία και μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Η βιογραφική ταινία «Priscilla» έκανε πάταγο στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, και πλέον ετοιμάζεται να κατακτήσει και το σινεφίλ κοινό, καθώς σε ένα μήνα θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η εταιρία παραγωγής Α24, δείχνει τις περίπλοκες σχέσεις που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας ταινίας της Σοφία Κόπολα. Η ταινία ρίχνει μια ματιά στην καριέρα του ροκ σταρ μέσα από τα μάτια της συζύγου του, την οποία υποδύεται η Κέιλι Σπέινι. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο βασίζεται στα best-seller απομνημονεύματα που έγραψε η Πρισίλα Πρίσλεϊ, με τίτλο «Elvis and Me».

Γίνεται σαφές ότι η πρωταγωνίστρια υπέμενε μια εποχή που η φωνή της δεν λαμβανόταν καθόλου υπόψιν, και είχε ελάχιστο έλεγχο στην ζωή της και στη ζωή του συζύγου της Έλβις Πρίσλεϊ. Το «Priscilla» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr