Search
Close this search box.
Coldplay

Ο τραγουδιστής των Coldplay απαιτεί «κλειστά κινητά» για το “A Sky full of Stars” (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Coldplay στις 23 Ιανουαρίου 2024 ολοκλήρωσαν το ντεμπούτο της περιοδείας τους, “Music of the Spheres World Tour” (MOSWT). 

Πρώτη συναυλιακή στάση, η Σιγκαπούρη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως “Yellow”, “Viva La Vida” και “A Sky Full of Stars”.

Ακριβώς πριν από το πρώτο ρεφρέν του αγαπημένου τραγουδιού “A Sky Full of Stars”, ο τραγουδιστής κάνει μια παύση, τα φώτα χαμηλώνουν και ο frontman Κρις Μάρτιν αποφασίζει να μας κάνει… πλάκα – και καλά – ότι η συναυλία έχει φτάσει στο τέλος της! 

Ταυτόχρονα, θυμάται ότι, το συγκρότημα έδωσε την πρώτη του συναυλία στη Σιγκαπούρη πριν από 24 χρόνια και σχολιάζει: «Άξιζε το ταξίδι στη Σιγκαπούρη, γιατί εσείς είστε καταπληκτικοί! Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα… Εκτός κι αν εγώ ζητήσω κάτι περισσότερο…”

Coldplay

Αμέσως μετά, ζητά από το κοινό να βάλει τα κινητά τηλέφωνα στις τσέπες και να σηκώσουν όλοι τα χέρια τους στον αέρα για όσο διαρκεί το τραγούδι “A Sky Full of Stars”.

«Θα ήταν ΟΚ, εάν σας ζητούσαμε να πούμε ένα μόνο τραγούδι και να αφήσετε στην άκρη τα κινητά σας για αυτά τα 4 λεπτά; Όλοι εσείς κι εμείς δεν θα είμαστε ποτέ ξανά σε αυτό το χώρο όλοι μαζί, γι’ αυτό θα θέλαμε να το θυμόμαστε σαν να είμαστε μια οικογένεια […]», συμπλήρωσε. 

«Το μόνο που χρειάζεστε είναι το τηλέφωνό σας στην τσέπη και τα χέρια σας στον αέρα», είπε και αποθεώθηκε από το κοινό. 

Λέτε να ζήσουμε κάτι παρόμοιο στο ΟΑΚΑ;

Δείτε στο 01:17 τον Κρις Μάρτιν να διακόπτει τη μουσική για περίπου 1 λεπτό.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ο McCartney αποκαλύπτει τα πάντα για το «Yesterday» των Beatles και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr