Search
Close this search box.
Κρίστοφερ Νόλαν βραβείο

Ο Κρίστοφερ Νόλαν θα βραβευθεί στο Φεστιβάλ Σάντανς 2024 – Ποιο βραβείο θα λάβει;

Ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο διάσημος Άγγλος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός για την τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, πρόκειται να βραβευτεί με το Βραβείο Πρωτοπόρου κατά την έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς.

Η τελετή έναρξης του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στο DeJoria Center στη Γιούτα και επιδιώκει να αναγνωρίσει “πρωτοπόρους αφηγητές”, ενώ παράλληλα τονίζει την αφοσίωση του φεστιβάλ στην προώθηση της ανεξάρτητης αφήγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Celine Song και η Maite Alberdi θα είναι επίσης αποδέκτες των βραβείων Pioneer Awards στην εκδήλωση.

Μάθιου Πέρι: Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του με τη συνοδεία των συμπρωταγωνιστών του απ’ τα «Φιλαράκια» (ΦΩΤΟ)

Η Joanna Vincente, διευθύνουσα σύμβουλος του Sundance Institute, εξέφρασε την άποψη: “Καθώς πλησιάζουμε στην 40ή τελετή του Sundance Film Festival, είναι ξεχωριστό προνόμιο να αναγνωρίσουμε τον Christopher Nolan, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο καλλιτέχνη με ένα εξαιρετικό έργο που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο αξιόλογους κινηματογραφιστές της εποχής μας. Ανυπομονούμε να προβάλουμε τις μοναδικές φωνές τόσο της Celine όσο και της Mait, αφηγητές ιστοριών που υποστηρίζουμε και πιστεύουμε ολόψυχα…»

Οι πρόσφατες κινηματογραφικές προσπάθειες του Κρίστοφερ Νόλαν περιλαμβάνουν τις ταινίες Interstellar, Dunkirk και Oppenheimer. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 28 Ιανουαρίου 2024, καλύπτοντας τις τοποθεσίες στο Salt Lake City της Γιούτα και στο Park City, με πρόσθετες διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Κρίστοφερ Νόλαν: 12 ταινίες ενός οραματικού αφηγητή

Φωτογραφία εξωφύλλου 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr