Search
Close this search box.
Ουκρανία drones

Ουκρανία: Πώς μια κατασκευάστρια κοσμημάτων έγινε κατασκευάστρια μη επανδρωμένων αεροσκαφών (BINTEO)

Ο φόβος της απογοήτευσης των άλλων κυριάρχησε πάνω από τη Violetta Oliynyk, μια εθελόντρια και κατασκευάστρια κοσμημάτων από το Chernivtsi, καθώς ξεκίνησε το δύσκολο έργο της συναρμολόγησης 14 FPV drones για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση Espreso, εξομολογήθηκε: «Στην αρχή φοβόμουν πολύ ότι θα απογοήτευα τους πάντες και θα έκανα κάτι λάθος….»

Το ταξίδι της στη δημιουργία FPV drones για τον στρατό στην πατρίδα της, την Ουκρανία, ξεκίνησε ως απάντηση στην εισβολή πλήρους κλίμακας από την πλευρά της Ρωσίας, όπου η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των δύο αδελφών και του πατέρα της, προσφέρθηκε εθελοντικά για την υπεράσπιση της Ουκρανίας. Αρχικά ασχολήθηκε με την προμήθεια διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης για τα στρατεύματα, η Violetta εντρύφησε στον κόσμο των FPV drones το περασμένο φθινόπωρο, οδηγούμενη από τη ζήτηση και τις προκλήσεις στην άμεση απόκτησή τους.

Ο σοσιαλιστικός ρεαλισμός στην Ουκρανία

 

Περιγράφοντας τη διαδικασία εκμάθησής της, η Violetta εξήγησε: “Χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να παραγγείλεις εξαρτήματα και να συναρμολογήσεις μόνος σου τα drones. Έτσι άρχισα να μελετώ, παρακολούθησα δύο μαθήματα και άρχισα να συναρμολογώ drones”. Το αρχικό της μη επανδρωμένο αεροσκάφος έλαβε θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι παραγγελίες από τον στρατό. Παρά τις αρχικές αβεβαιότητες σχετικά με το υλικολογισμικό και τις δοκιμές, η αφοσίωσή της στον σκοπό της συγκέντρωσε σημαντική υποστήριξη.

Η πρωτοβουλία People’s FPV του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Dignitas έχει δει συντριπτική ανταπόκριση, με πάνω από 10.000 άτομα να είναι πρόθυμα να συναρμολογήσουν drones στο σπίτι. Η ουρά για την εκπαίδευση διαρκεί αρκετές εβδομάδες, γεγονός που αντανακλά την ευρεία δέσμευση για την υποστήριξη των αμυντικών προσπαθειών της Ουκρανίας.

Αυτές οι εικόνες της ανθρώπινης αφεντοσύνης προκαλούν συγκίνηση και μια ενδόμυχη δέσμευση για παντοτινή υποστήριξη σε τέτοιες πράξεις αγάπης και αφοσίωσης προς τις ελεύθερες πατρίδες. Ούτως η άλλως κάθε πατρίδα είναι οι άνθρωποί της.

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Τί σημαίνει ξέπλυμα του πουτινισμού;

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr