Search
Close this search box.
Fall Out Boy

Οι Fall Out Boy επιστρέφουν με ανανεωμένο ήχο (βίντεο)

Οι Fall Out Boy επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο single και ανακοινώνουν την κυκλοφορία του 8ου τους άλμπουμ

Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια απουσίας τους από τη μουσική σκηνή, το pop punk συγκρότημα Fall Out Boy επανέρχεται. Το νέο τους single με τίτλο “Love From The Other Side” έχει ήδη χιλιάδες προβολές στο Youtube. Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του επόμενού τους άλμπουμ με τίτλο So Much (For) Stardust” και θα περιέχει 13 τραγούδια. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Μαρτίου του 2023, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Fueled by Ramen.

fall out boy

Είναι τρελό το ότι πέρασε τόσος καιρός! Δεν μοιάζει και τόσο μακρινό και υπήρχαν ιδέες εδώ κι εκεί για το τωρινό άλμπουμ από την κυκλοφορία ακόμη του προηγούμενου. Αλλά ήταν πολύ σημαντικό για μένα να δημιουργήσουμε κάτι που να “γευόμασταν”. Θέλαμε να το ετοιμάσουμε με τον ίδιο τρόπο που ετοιμάζεις ένα γεύμα για την οικογένειά σου”, είπε ο Patrick Stump στα backstage του event iHeartRadio ALTer Ego 2023.

Ο νέος ήχος του συγκροτήματος

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το νέο άλμπουμ αναμένεται πιο ροκ σε σύγκριση με προηγούμενες δουλειές τους, μιας και πλέον το είδος της pop punk γνωρίζει μια κάποια αναβίωση. Φτάνει κανείς να ακούσει μόνο το νέο τους κομμάτι για να το επιβεβαιώσει αυτό!

Επιπλέον, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Joe Trohman, ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να πάρει ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συγκροτήματος, ώστε να μπορέσει να εστιάσει στην ψυχική του υγεία.

 

Έρχεται η 3η σεζόν του Mandalorian (τρέιλερ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr