Search
Close this search box.
mandalorian

Έρχεται η 3η σεζόν του Mandalorian (τρέιλερ)

Το Mandalorian  επιστρέφει στο Disney+ με την 3η σεζόν της σειράς την 1η Μαρτίου 2023

Το νέο τρέιλερ της 3ης σεζόν της αγαπημένης σειράς “Mandalorian” είναι πλέον διαθέσιμο και ξεκινά με την επανένωση των Din Djarin (Πέντρο Πασκάλ) και Grogu που κατευθύνονται προς τον πλανήτη Mandalore. Ο Grogu, δηλαδή, o Baby Yoda, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, παρότι ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο κυνηγός κεφαλών Din Djarin.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Din Djarin που μιλά για το τί πραγματικά σημαίνει να κατάγεσαι από τον πλανήτη Mandalore και για το πώς θα επιστρέψει εκεί, με σκοπό να “συγχωρεθούν οι παραβάσεις [του]”.

mandalorian

Σχετικά με την παραγωγή του Mandalorian

Το στούντιο παραγωγής Lucasfilm επιβεβαίωσε πως την σκηνοθεσία για τα 8 επεισόδια της 3ης σεζόν επιμελούνται οι εξής: Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard.

To Mandalorian είναι ένα μόνο από τα πράγματα που οι φανς του κόσμου του Star Wars έχουν να αναμένουν για το 2023. Από αυτούς τους far, far away, αναμένονται επίσης τα Star Wars Jedi: Survivor, Star Wars: Ahsoka, νέα επεισόδια του Star Wars: The Bad Batch και πολλά περισσότερα!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Άλις, αγάπη μου: Μια ταινία για κακοποιητικές σχέσεις, σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες (τρέιλερ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr