Search
Close this search box.
Ντέιβιντ Μπέκαμ ντοκιμαντέρ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η ζωή του έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το Netflix, μέσα από τέσσερα επεισόδια.

Όλα όσα θεωρούνται σήμερα φυσιολογικά για τα μεγάλα αστέρια των πιο δημοφιλών αθλημάτων του κόσμου, ήταν απλώς ένας μύθος πριν από τριάντα χρόνια. Εκτός αν είσαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, φυσικά. Ροκ σταρ, φανταχτερά αυτοκίνητα, τεράστια κέρδη από συμφωνίες εκτός ποδοσφαίρου.  Ένας άνθρωπος που πολύ πριν από την εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, έφερε μια διαφορετική διάσταση στο άθλημα και το βοήθησε να προχωρήσει πολύ πέρα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το Netflix, μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ προσεγγίζει το φαινόμενο Μπέκαμ μέσα από κάθε πτυχή του εαυτού του: Ποδοσφαιριστής, fashion icon, σύζυγος και πατέρας, ακόμα και μελισσουργός. Ο ίδιος – που με κάποιο τρόπο μοιάζει πιο γοητευτικός πλησιάζοντας τα 50 – θυμάται τα πάντα, από τα πρώτα του βήματα ως πιτσιρικάς με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι την αμφισβήτηση, την καταξίωση και την δόξα που ζει μέχρι και σήμερα.

Ο πατέρας και η μητέρα του, στηρίζοντάς τον από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, μιλάνε σαν να γνώριζαν ότι ο Μπέκαμ θα γινόταν κάποτε αντικείμενο ντοκιμαντέρ. Αναφορά έγινε και από την δεύτερη οικογένειά του στο Μάντσεστερ, τους παλιούς του συμπαίκτες (Γκάρι Νέβιλ, Πολ Σκόουλς, Ερίκ Καντονά, Ρίο Φέρντιναντ κ.ά.) και τον προπονητή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μέχρι και την επί πέντε δεκαετίες ρεσεψιονίστ του συλλόγου.

Η σειρά ντοκιμαντέρ αναφέρεται επίσης στο κυνηγητό των παπαράτσι, την περίφημη ιστορία του Μουντιάλ 1998, εκεί όπου ο 23χρονος Μπέκαμ βρέθηκε κατηγορούμενος περίπου για εθνική προδοσία, έπειτα από την αποβολή του στο καθοριστικό ματς των 16 κόντρα στην Αργεντινή. Και την αποθέωση μόλις ένα χρόνο αργότερα, με το έπος της Βαρκελώνης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και επειδή ο Μπέκαμ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, στο επίκεντρο όλων των επεισοδίων βρίσκεται η σχέση του με τη Βικτόρια Ανταμς των Spice Girls και ο γάμος τους, που μετράει αισίως 24 χρόνια. Με μία λέξη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ντοκιμαντέρ ως απολαυστικό, τόσο για τους φίλους του ποδοσφαίρου όσο και για τους υπόλοιπους που έχουν την ευκαιρία να μάθουν καλύτερα μια από τις πιο μαγνητικές φιγούρες των τελευταίων δεκαετιών.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr