Search
Close this search box.

Νέο τρέιλερ για το “Joker Folie à Deux”: Τι θα αλλάξει στη νέα ταινία; 

Το αρχικό τρέιλερ για το “Joker: Folie à Deux” παρουσιάστηκε από την Warner Bros Pictures, με τον Joaquin Phoenix να επαναλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ ρόλο του ως Joker και τη Lady Gaga ως Harley Quinn. 

Σε σκηνοθεσία του Todd Phillips και σε σενάριο του Scott Silver, το τρέιλερ έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon στο Λας Βέγκας. Μαζί με τον Phoenix και την Gaga, το καστ των αστέρων περιλαμβάνει τους Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey.

10 πληροφορίες για τον Joker που ίσως θα θέλατε να ξέρετε…

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Τζόκερ να περιπλανιέται στους αμυδρούς διαδρόμους του Arkham Asylum πριν συναντήσει τη Harley Quinn.

Οι περιπλανήσεις τους στους δρόμους του Μανχάταν και τα κοινά τους όνειρα για χορό κάτω από το φως του φεγγαριού υπογραμμίζονται από το τραγούδι “What The World Needs Now Is Love”. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τη Harley να επισκέπτεται τον Joker είτε στη φυλακή είτε στο Arkham Asylum.

Ο Phillips αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του CinemaCon ότι οι συζητήσεις για ένα sequel ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τη συμμετοχή της Gaga να προσθέτει μια μαγική πινελιά.

Τι θα αλλάξει στη νέα ταινία; Πολύ μουσική!

Αν και δεν χαρακτηρίζεται ως μιούζικαλ, η μουσική παίζει κεντρικό ρόλο στην ταινία.

Το Deadline αναφέρει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Περιμένουμε με τον απαραίτητο ενθουσιασμό που μας άφησε ως επίγευση η προηγούμενη ταινία. Έως τότε Smile !

Δείτε το νέο τρέιλερ: Joker Folie à Deux:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Joker: Κλόουν, βία και αναρχία στα Όσκαρ

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr