Search
Close this search box.
Μπρους_Ντίκινσον_συνέντευξη

Μπρους Ντίκινσον: Κατακεραύνωσε τις «μεγάλες εταιρίες» για την πορεία της ροκ μουσικής

Ο Μπρους Ντίκινσον κατακεραύνωσε τις «μεγάλες εταιρίες» για την πορεία της ροκ μουσικής ισχυριζόμενος ότι «κατέστρεψαν τα πάντα».

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά heavy metal συγκροτήματα που περιοδεύουν μέχρι και σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητα οι Iron Maiden. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό headliner οποιονδήποτε promoter που διαθέτει ένα σημαντικό προϋπολογισμό και επιθυμεί να προσελκύσει ένα μεγάλο πλήθος. Ωστόσο, τα γκρουπ του αναστήματος τους γίνονται όλο και πιο αραιά στη σύγχρονη μουσική.

Ο frontman των Maiden, Μπρους Ντίκινσον μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του, σχετικά με το τι φταίει για την έλλειψη ροκ συγκροτημάτων ικανών να γεμίζουν μεγάλους συναυλιακούς χώρους όπως γήπεδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό Bandit Rock, ο Ντίκινσον κατηγόρησε τις «μεγάλες εταιρίες» οι οποίες ισχυρίζεται ότι «κατέστρεψαν τα πάντα».

Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι αυτές οι εταιρείες «προπαγανδίζουν τους μεγάλους πρωτοπόρους, αλλά δεν φέρνουν μπροστά τις μπάντες που δημιουργούν τα καλά άλμπουμ για να δημιουργήσουν τη βάση των θαυμαστών τους, για να δημιουργήσουν την αφοσίωση και να το αναδείξουν». Συνεχίζοντας: «Δεν γίνεσαι headliner από τη μια μέρα στην άλλη. Γίνεσαι headliner κάνοντας πολλές συναυλίες σε πολλά μέρη, και θαυμαστές και κόσμος σε ακολουθούν και ξαφνικά βρίσκεσαι στο Wembley Arena και σκέφτεσαι Θεέ μου, αυτοί οι τύποι είναι θεοί. Και το επόμενο βήμα από τις αρένες είναι, «Ω, θα πάνε και θα παίξουν headliner σε ένα φεστιβάλ. Πλέον αυτά τελειώσανε».

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, σκεπτόμενος την άνοδο της μπάντας του και συγκρίνοντάς την με τη μουσική βιομηχανία σήμερα, ισχυρίστηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν οι εταιρίες έχει αλλάξει, καθώς πιστεύει ότι δεν θέλουν πλέον να δημιουργήσουν συγκροτήματα bigger than life. «Μπορεί να είμαι άδικος, αλλά όλα πλέον έχουν τελειώσει για τους ροκ σταρ» πρόσθεσε.

Disney – Netflix: Ετοιμάζουν συνεργασία που θα αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα του streaming!

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr