Search
Close this search box.
Μπραντ_Πιτ_Μπρίτνεϊ_Σπίαρς

Μπραντ Πιτ: Η πρόθεσή του να κάνει τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ταινία – Γιατί δέχθηκε αυστηρή κριτική;

Ο Μπραντ Πιτ έχει δείξει την πρόθεσή του να σκηνοθετήσει μια ταινία για την ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, και δέχθηκε σκληρή κριτική γι’ αυτή του την απόφαση.

Πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από τότε που κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me», οι συζητήσεις για να μετατραπούν σε ταινία βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο. Το βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου, περιέχει μια σειρά αποκαλύψεων για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

Το PageSix αναφέρει ότι μεταξύ των διάσημων που υπέβαλαν προσφορές είναι και ο Μπραντ Πιτ, που διεκδικεί την ευκαιρία να διασκευάσει την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ταινία. Η Ρις Γουίδερσπουν και η Μάργκοτ Ρόμπι είναι επίσης μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για το πρότζεκτ, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας.

Netflix: Προκάλεσε αντιδράσεις με την επιλογή του Ντένζελ Ουάσινγκτον ως «Αννίβα»

Δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent κάνει λόγο για την κριτική που δέχεται ο Πιτ από χρήστες του X (Twitter), οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα είναι υποκριτικό η εταιρεία του, Plan B Entertainment, «να αναλάβει την παραγωγή της ιστορίας για μια κακοποιημένη γυναίκα». Με τον ίδιο να αναφέρει σε σχόλιο ότι: «οι βιογραφίες για κακοποιημένες γυναίκες δεν είναι το όχημα για να μετανοήσεις ή να διορθώσεις τη δημόσια εικόνα σου, να βρεις κάτι άλλο».

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορήθηκε για την συνέχεια της συνεργασίας του με τον καταδικασθέντα για βιασμούς παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ενώ πρόσφατα αντιμετώπισε καταγγελίες κακοποίησης από την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr