Search
Close this search box.
Μάργκοτ Ρόμπι

Μάργκοτ Ρόμπι: Με το μαγνητικό χάρισμά της και τις πολύπλευρες υποκριτικές της ικανότητες

Μάργκοτ Ρόμπι: 20 αποφθέγματα μιας πραγματικά λαμπρής σταρ που θα αφήσει ιστορία

Η Μάργκοτ Ρόμπι με τα αποφθέγματά της στο διαρκώς εξελισσόμενο μωσαϊκό του Χόλιγουντ. Με το μαγνητικό χάρισμά της, τις πολύπλευρες υποκριτικές της ικανότητες και την αδιαπραγμάτευτη αυθεντικότητά της, η Ρόμπι όχι μόνο έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού παγκοσμίως, αλλά έχει επίσης επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι μια σύγχρονη πρωταγωνίστρια.

Το ταξίδι της Μάργκοτ Ρόμπι από το ταπεινό της ξεκίνημα στην Αυστραλία μέχρι την ανάδειξή της σε παγκόσμιο είδωλο αποτελεί απόδειξη του αδιαμφισβήτητου ταλέντου της και της ακλόνητης αποφασιστικότητάς της. Γεννημένη το 1990 στη Χρυσή Ακτή, η είσοδος της Ρόμπι στον κόσμο της ψυχαγωγίας ξεκίνησε με την ερμηνεία της στη δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα “Neighbours”. Ωστόσο, ήταν ο ρόλος της που την ανέδειξε ως την τολμηρή Naomi Lapaglia στην ταινία του Martin Scorsese “The Wolf of Wall Street” (2013) που την ανέδειξε σε διεθνή σταρ.

Netflix – Maestro: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ επιστρέφει – ΤΡΕΙΛΕΡ

Η Μάργκοτ Ρόμπι αποκαλύπτεται μέσα από τα 20 αποφθέγματά της:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

  1. «Γίνομαι δυστυχισμένη αν δε φάω.»
  2.  «Κάτι που συνειδητοποίησα όταν μετακόμισα στην Αμερική: οι άνθρωποι αποκτούν αυτή τη γενική αμερικανική προφορά, αλλά όταν θυμώνουν ή αναστατώνονται ή ενθουσιάζονται, βγαίνει η αρχική τους προφορά. Είναι κάτι που παρατήρησα με τον διευθυντή μου, επειδή είναι από τη Νέα Υόρκη, και την πρώτη φορά που θύμωσε, ξαφνικά είχε αυτή την προφορά.»
  3. «Κανείς από την οικογένειά μου δεν είχε κάνει ποτέ κάτι από πλευράς υποκριτικής ή βιομηχανίας του θεάματος.»
  4. «Προφανώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν τεράστιο αντίκτυπο στο παιχνίδι της φήμης, αλλά όχι με θετικό τρόπο. Αλλά μπορεί να είναι για κάποιους.»
  5. «Κάθε φορά που βλέπω ένα πιάνο, έχω αυτή την ανάγκη να το παίξω.»
  6. «Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια τηλεοπτική σειρά στην Αυστραλία, αμέσως μετά το λύκειο, οπότε έχασα όλη την εμπειρία του πανεπιστημίου.»
  7. «Είμαι λίγο αγοροκόριτσο.»
  8. «Η δεκαετία του ’60 είναι η αγαπημένη μου δεκαετία – με τον Ψυχρό Πόλεμο, το γυναικείο κίνημα. Και μετά είναι η μουσική, η μόδα, τα ρούχα, τα μαλλιά.»
  9. «Αρχικά σκέφτηκα: “Ποτέ δεν θα έπαιρνα ρόλο απέναντι από τον Γουίλ Σμιθ! Κανείς δεν θα το πίστευε ποτέ με τη διαφορά ηλικίας, τις προσωπικότητές μας”. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα ζευγάρι που να βγάζει λιγότερο νόημα με κάθε τρόπο, σχήμα και μορφή.»
  10. «Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση οικογένειας όταν βρίσκεσαι γύρω από Αυστραλούς, ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζεις.»
  11. «Πρέπει συνεχώς να εξηγώ στον κόσμο ότι το φιλί στην οθόνη δεν είναι ακριβώς το ίδιο- είναι κοντά, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο με ένα κανονικό φιλί στην πραγματική ζωή.»
  12. «Μια ταινία γυρίζεται έξι μήνες για δύο ώρες φιλμ.»
  13. «Έχω έναν παράλογο φόβο ότι θα έχω έναν φρικτό και πρόωρο θάνατο, επειδή μου συμβαίνουν τόσα πολλά υπέροχα πράγματα.
  14. «Ξέρω ότι η εμφάνισή μου είναι περισσότερο “μοντέλο οδοντόκρεμας” σε αντίθεση με την καλλιτεχνική, πράγμα που είναι χάλια γιατί μπορώ να παίξω αυτούς τους ρόλους.»
  15. «Προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι όλα αυτά μπορεί να τελειώσουν αύριο, γιατί μπορεί να ξυπνήσω και να γίνω ως δια μαγείας 1,80 μ. ψηλή και να μην μπορώ πια να παίζω σε ταινίες.»
  16. «Ακόμα και εγώ παραδέχομαι ότι ίσως να έχω φτάσει ψηλά πολύ νωρίς.»
  17. «Με έχουν ληστέψει πολλές φορές. Και τώρα που ξέρω πώς να κλέβω πορτοφόλια, καταλαβαίνω γιατί με έχουν κλέψει τόσες πολλές φορές.»
  18. «Τους άφησα όλους πίσω στην Αυστραλία – όλους τους φίλους και την οικογένειά μου και αναγκάστηκα να χωρίσω με το αγόρι μου.»
  19. «Μεγαλώνοντας δεν είχα ποτέ ένα άρωμα. Έλεγα πως μια μέρα όταν μεγαλώσω και έχω χρήματα θα φορέσω άρωμα. Είχα ένα άρωμα και το φύλαγα για πολύ, πολύ, πολύ, πολύ ειδικές περιστάσεις. Πράγμα που σήμαινε ότι δεν το φορούσα ποτέ. Έτσι, τώρα είναι ένα από αυτά τα πράγματα που μπορώ να φοράω, άρωμα κάθε μέρα. Μπορώ να αντέξω οικονομικά να αγοράσω άλλο ένα, είμαι πολύ τυχερή που μπορώ. Τώρα όταν έχω ωραία πράγματα δεν τα φυλάω πια, προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ.»
  20. «Τους άφησα όλους πίσω στην Αυστραλία – όλους τους φίλους και την οικογένειά μου και αναγκάστηκα να χωρίσω με το αγόρι μου.»

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε εναλλαγές χαρακτήρων

Αυτό που κάνει τη Ρόμπι να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά της να μεταβαίνει απρόσκοπτα μεταξύ ειδών και χαρακτήρων. Από την ανισόρροπη Χάρλεϊ Κουίν στο “Suicide Squad” (2016) της DC μέχρι τη βασιλική βασίλισσα Ελισάβετ Ι στο “Mary Queen of Scots” (2018), η ικανότητα της Ρόμπι σαν χαμαιλέων έχει αφήσει κριτικούς και κοινό με δέος. Οι ερμηνείες της δεν είναι απλώς απεικονίσεις- είναι καθηλωτικές εμπειρίες που δίνουν ζωή σε κάθε χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Αλλά η Ρόμπι δεν είναι απλώς μια ηθοποιός- είναι παραγωγός και κινητήριος δύναμη πίσω από τα δικά της έργα. Το 2014, συνίδρυσε την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment, μια πλατφόρμα που έχει ως στόχο να προάγει τις γυναικείες φωνές τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα.

Επιπλέον, η αφοσίωση της Ρόμπι στην τέχνη της είναι εμφανής στην προθυμία της να αναλάβει δύσκολους και πολύπλοκους ρόλους. Αντιμετωπίζει άφοβα αφηγήσεις που εμβαθύνουν σε άβολες αλήθειες, αναγκάζοντας το κοινό να αντιμετωπίσει τις δικές του προκαταλήψεις και προκαταλήψεις. Η πρόσφατη ενσάρκωση της Kayla Pospisil στην ταινία “Bombshell” (2019) έριξε φως στο διάχυτο ζήτημα της παρενόχλησης στον χώρο εργασίας και ανέδειξε την ικανότητα της ενσάρκωση να αντιμετωπίζει κοινωνικά σημαντικά θέματα με ευαισθησία και συγκίνηση.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πέρα από την υποκριτική της δεινότητα και την αφοσίωσή της στην κοινωνική αλλαγή, οι επιλογές της Ρόμπι για τη μόδα και η αφομοιώσιμη συμπεριφορά της έχουν εδραιώσει τη θέση της ως style icon για τη σύγχρονη γενιά. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δεν είναι απλώς επιδείξεις μόδας- είναι δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το ταλέντο της. Η Ρόμπι ισορροπεί αβίαστα ανάμεσα σε λαμπερά φορέματα και κομψά casual ρούχα, συμπυκνώνοντας την ουσία μιας γενιάς που εξυμνεί την αυθεντικότητα έναντι της επιτήδευσης.

Σε μια βιομηχανία όπου η λάμψη της φήμης συχνά επισκιάζει το πρόσωπο πίσω από τη διασημότητα, η Ρόμπι καταφέρνει να διατηρεί έναν αέρα προσγειωμένης αυθεντικότητας. Οι συνεντεύξεις της χαρακτηρίζονται από ευστροφία, ειλικρίνεια και μια αναζωογονητική έλλειψη επιτήδευσης. Είτε συζητά τις επιλογές της καριέρας της είτε μοιράζεται προσωπικά ανέκδοτα, η προσβασιμότητα τηςΡόμπι την κάνει αγαπητή στους θαυμαστές της και μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι πιο λαμπροί αστέρες μπορούν να είναι προσγειωμένοι.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Καθώς το Χόλιγουντ συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται μπροστά στα μεταβαλλόμενα πρότυπα και τις προσδοκίες, η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης. Αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά ταλέντων -μια που δεν φοβάται να αμφισβητήσει τις συμβάσεις, να πάρει ρίσκα και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για θετική αλλαγή. Η επιρροή της Ρόμπι εκτείνεται πολύ πέρα από την κινηματογραφική οθόνη- έχει γίνει σύμβολο ενδυνάμωσης, ανθεκτικότητας και δημιουργικής ελευθερίας.

Σε μια εποχή όπου η αφήγηση ιστοριών είναι πιο ποικιλόμορφη και δυναμική από ποτέ, η συμβολή της Μάργκοτ Ρόμπι χρησιμεύει ως φάρος έμπνευσης. Το ταξίδι της από μια μικρή πόλη της Αυστραλίας στην παγκόσμια σκηνή ενσαρκώνει τη δύναμη της επιμονής, του πάθους και της αδιάλλακτης αφοσίωσης. Καθώς συνεχίζει να κοσμεί τις οθόνες και να αφήνει το στίγμα της στον κόσμο, ένα πράγμα παραμένει βέβαιο: Το αστέρι της Margot Robbie θα συνεχίσει να λάμπει έντονα στον αστερισμό του σύγχρονου Χόλιγουντ.

Ρόμπιν Γουίλιαμς: 20 γνωμικά από ένα χαμόγελο οδυνηρής ενδοσκόπησης

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr