Search
Close this search box.
επιστολή_μουσικών_Γάζα

«Μουσικοί για την Παλαιστίνη»: Χιλιάδες καλλιτέχνες ζήτησαν την κατάπαυση του πυρός στην Γάζα

Χιλιάδες καλλιτέχνες αυτοαποκαλούμενοι ως «Μουσικοί για την Παλαιστίνη» υπέγραψαν επιστολή ζητώντας κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Οι καλλιτέχνες που υπέγραψαν την επιστολή συλλογικότητας για την κατάπαυση του πυρός στην Γάζα είναι μεταξύ άλλων τα συγκροτήματα Pulp, Fontaines D.C., Mogwai, οι μουσικοί Μπράιαν Ίνο, Τομ Μορέλο, οι ράπερ Kid Cudi, Mykki Blanco και οι τραγουδίστριες Kali Uchis και Kehlani.

Η επιστολή αναφέρει: «Σήμερα, απαιτούμε άμεση κατάπαυση του πυρός και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και τέλος της πολιορκίας» αναφέρεται στην επιστολή. «Την επόμενη μέρα, το όραμά μας για ένα δίκαιο και ειρηνικό μέλλον για όλους πρέπει να είναι το καθήκον μας. Προτρέπουμε όλους όσοι μοιράζονται αυτό το όραμα να ενωθούν μαζί μας».

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκκληση από μουσικούς καλλιτέχνες, που έρχεται να συμπληρώσει μια προηγούμενη ανοιχτή επιστολή που υπέγραψαν οι Dua Lipa, Michael Stipe, Caroline Polachek, Run the Jewels και πολλοί άλλοι.

«Υποστηρίζουμε τη ζωή, την αγάπη, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Θρηνούμε με όλους στην Παλαιστίνη/Ισραήλ που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραζόμαστε τη θλίψη και τον πόνο τους» επισημαίνεται στην επιστολή.

Μαρία Κάλλας: Δύο κοστούμια από τις παραστάσεις της στη Σκάλα του Μιλάνου έρχονται στην Αθήνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr