Search
Close this search box.
Μικ_Τζάγκερ_Ιταλία

Μικ Τζάγκερ: Ταξίδεψε στην Ιταλία και θέλησε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές του! (ΦΩΤΟ)

Ο Μικ Τζάγκερ μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ιταλία.

Ο Μικ Τζάγκερ θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του, κάποιες όμορφες στιγμές από το ταξίδι του στην Ιταλία. Ο σπουδαίος σταρ της ροκ συνόδευσε την ανάρτηση του με την λεζάντα: «Κάνω ένα διάλειμμα στην Ιταλία και γράφω». Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μεταξύ άλλων φαίνεται κομψός, με την καμπαρντίνα του, καθώς προχωράει στην εξοχή.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Wall Street Journal» πριν λίγο καιρό, άφησε να εννοηθεί ότι το μερίδιό του από τον παλιό κατάλογο των Rolling Stones θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα αντί για τα παιδιά του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα οκτώ παιδιά του «δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν», οπότε φαίνεται ότι βρήκε έναν άλλο τρόπο για να δωρίσει την περιουσία του.

Οι Stones αναγκάστηκαν να μάθουν πώς να χειρίζονται τους εαυτούς τους οικονομικά, όταν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Ακόμη δεν κατέχουν τα δικαιώματα του καταλόγου τους πριν από το 1971, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα μεγαλύτερα singles τους, όπως τα Satisfaction, Paint it Black και Jumpin Jack Flash.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr