Search
Close this search box.
Μικ Τζάγκερ περιούσια

Μικ Τζάγκερ: Η απόφαση να αποκληρώσει τα παιδιά του!

Ο Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να μην αφήσει κανένα μέρος της περουσίας του στα παιδιά του δηλώνοντας ότι «τα παιδιά μου δεν χρειάζονται 500 εκατ. δολάρια για να ζήσουν καλά».

Μπορεί μετά από τόσα χρόνια καριέρας να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια περιουσία εκατομμυρίων, δεν διατίθεται πάντως να την μοιράσει στα οκτώ παιδιά του. 

Ο 80χρονος τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Wall Street Journal» άφησε να εννοηθεί ότι μετά τον θάνατό του θα αφήσει το μερίδιό του από τον παλιό κατάλογο τραγουδιών του συγκροτήματος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αντί για τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα δήλωσε για τα οκτώ παιδιά του, «δεν χρειάζονται 500 εκατομμύρια δολάρια (400 εκατομμύρια λίρες) για να ζήσουν» και έτσι βρήκε έναν άλλο τρόπο να δωρίσει την περουσία του. Επίσης τόνισε ότι «κάνει κάτι καλό στον κόσμο» αφήνοντας τα χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μικ Τζάγκερ έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες. Την 52χρονη κόρη του, Κάρις με τη Μάρσα Χαντ και την 51χρονη Τζέιντ με τη Μπιάνκα Τζάγκερ. Αργότερα έκανε τέσσερα παιδιά με την Τζέρι Χολ, την Ελίζαμπεθ, τη Τζόρτζια Μέι, τον Τζέιμς και τον Γκάμπριελ. Το 1999, το μοντέλο Λουτσιάνα Μοράντ Γκιμένεζ έφερε στον κόσμο τον γιο του, Λούκας, και το 2016 γεννήθηκε ο μικρότερος γιος του με τη Μέλανι Χάμρικ, ο Ντέβεροξ.

Μουσείο Μπενάκη: Η έκθεση που θα ανατρέψει όσα ξέραμε για τις απαρχές της γλυπτικής

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr