Search
Close this search box.
Γιορτή του Σινεμά

Με 2 ευρώ είσοδο στη Γιορτή του Σινεμά – Ποια μέρα θα γίνει;

Η κινηματογραφική παράδοση της Γιορτής του Σινεμά επιστρέφει, δίνοντας τη δυνατότητα στους σινεφίλ  να πληρώσουν μόλις 2 ευρώ κατά την είσοδό τους.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το “Φεστιβάλ Κινηματογράφου” επιστρέφει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και μας καλεί να κλείσουμε ραντεβού φέτος στους κινηματογράφους όλης της χώρας, για να δούμε όποια ταινία θέλουμε με την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 2 ευρώ σε όλους τους κινηματογράφους για όλες τις προβολές.

Η δράση αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς ταινιών και έχει την υποστήριξη των κινηματογραφικών φορέων πανελλαδικά.

Maestro: Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της επερχόμενης ταινίας του Netflix

Επιλέξτε την ταινία που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, είτε πρόκειται για ένα συγκλονιστικό θρίλερ είτε για μια συγκινητική οικογενειακή περιπέτεια. Φροντίστε για το ποπ κορν σας ή ίσως για μερικά νόστιμα νάτσος και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο κινηματογραφικό ταξίδι που θα σας κρατήσει σε αγωνία.

Καθώς θα πέφτουν οι τίτλοι τέλους και θα ανάβουν τα φώτα, ένα πράγμα είναι εγγυημένο: θα αποχωρήσετε από την αίθουσα με ένα χαμόγελο, σχεδιάζοντας ήδη την επιστροφή σας για μια ακόμη φανταστική κινηματογραφική βραδιά, ανυπομονώντας να την κάνετε ετήσια παράδοση.

«The Crown» 6ος κύκλος: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος; (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr