Search
Close this search box.
Μαίρη Χρονοπούλου ατύχημα

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι γιατροί ελπίζουν σε θαύμα – Ποιες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της;

Η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετωπίζει δυσκολίες με την υγεία της, καθώς παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αυτή τη στιγμή είναι  διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λόγω σοβαρού ατυχήματος στην κατοικία της στην Παιανία.

Η αγαπημένη ηθοποιός του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό αιμάτωμα. Ο τραυματισμός αυτός συνέβη όταν γλίστρησε στις σκάλες μέσα στο σαλόνι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μείνει αναίσθητη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που την ανακάλυψε η βοηθός της και κανόνισε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως αναφέρει η Espresso, παραμένει εξαιρετικά επισφαλής και σοβαρή. Φέρει ένα τραύμα στο δεξί μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της, που κρύβεται κάτω από λευκούς επιδέσμους, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της, υποβάλλεται σε θεραπεία αποτρίχωσης για να μετριάσει το οίδημα και το αιμάτωμα, το οποίο έχει εξαπλωθεί σε σημαντικό τμήμα του εγκεφάλου της, όπως προκύπτει από την αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε κατά την εισαγωγή της στα επείγοντα την περασμένη Κυριακή.

Στην παρούσα κατάσταση βρίσκεται σε κώμα, οι γιατροί της Μαίρης Χρονοπούλου ελπίζουν σε μια θαυματουργή ανάρρωση. Φαίνεται να δίνει γενναία μάχη για να διατηρήσει τη ζωή της, εμφανίζοντας εξαιρετικές ζωτικές λειτουργίες χωρίς επιπλοκές που σχετίζονται με την αναπνοή ή την καρδιά της.

Ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας, μετέφερε την κατάσταση νωρίτερα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, δηλώνοντας:

«Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη, και η γυναίκα δίνει τη μεγάλη μάχη της ζωής της για να κρατηθεί στη ζωή.»

Τη «σκοτεινή πλευρά» του Πικάσο με τις γυναίκες θα εξετάσει νέο ντοκιμαντέρ

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr