Search
Close this search box.
Μάθιου Πέρι θάνατος

Η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι ανατρέπεται έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε την πραγματική αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Ο Μάθιου Πέρι πάλευε για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εξάρτησή του από τα παυσίπονα και το αλκοόλ. Η πρόσφατη ανακοίνωση από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκαλύπτει ότι η αιτία θανάτου του ΑμερικανοΚαναδού ηθοποιού, γνωστού για τον ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Friends”, ήταν οι “οξείες συνέπειες” της λήψης κεταμίνης.

Επιπλέον, οι παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του 54χρονου ηθοποιού ήταν η στεφανιαία νόσος, η επίδραση της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού στα οπιοειδή) και ο πνιγμός. Ο Μάθιου Πέρι, που ανακαλύφθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου, είχε ένα τεκμηριωμένο ιστορικό πάλης με την κατάχρηση ουσιών, που οδήγησε σε πολλαπλές παραμονές σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Μάθιου Πέρι: Πέρα απ’ τα «Φιλαράκια» – Αποκαλύπτοντας 20 ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του

Ο Μάθιου Πέρι έγινε αγαπητός στο κοινό  για μια πληθώρα λόγων που εκτείνονται πέρα από το χάρισμά του στην οθόνη. Η ενσάρκωση του Chandler Bing, ενός σαρκαστικού και αξιαγάπητου χαρακτήρα στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά “Friends”, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της επιτυχίας της σειράς. Ο άψογος κωμικός συγχρονισμός του Πέρι, η απόδοση πνευματώδους μονολόγου και η ικανότητα να προσδίδει βάθος στον χαρακτήρα του, βρήκαν απήχηση στους τηλεθεατές, καθιστώντας τον Τσάντλερ μια ξεχωριστή προσωπικότητα ανάμεσα στο σύνολο των ηθοποιών.

Πέρα από την υποκριτική του δεινότητα, οι προσωπικοί αγώνες και τα τρωτά σημεία του Μάθιου Πέρι τον έκαναν αγαπητό στους θαυμαστές του. Μοιραζόμενος με ειλικρίνεια τις μάχες του με τον εθισμό του στα παυσίπονα και το αλκοόλ, ο Μάθιου Πέρι  έγινε μια συγκρίσιμη φιγούρα για πολλούς που αντιμετώπιζαν παρόμοιες προκλήσεις. Η ειλικρίνειά του σχετικά με την αναζήτηση βοήθειας μέσω της αποτοξίνωσης και την αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας ενίσχυσε τη σύνδεση με το κοινό, αναδεικνύοντας μια γνήσια και ανθρώπινη πλευρά της προσωπικότητας των διασημοτήτων.

Άγνωστα facts για την σειρά Friends που κάθε superfan πρέπει να ξέρει!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr