Search
Close this search box.
Μάγισσα

Μάγισσα: Εξαιρετική η μεταμόρφωση της Θέμις Μπαζάκα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Μάγισσα φαίνεται μια ενδιαφέρουσα σειρά με ένα μείγμα οικογενειακού δράματος και φαντασίας.

Η Μάγισσα και η Θέμις Μπαζάκα

Ο χαρακτήρας της Κυπριανής, τον οποίο υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα,  στη νέα σειρά του ANT1 φαίνεται να είναι κεντρικός στην ιστορία. Απεικονίζεται ως ένας σύνθετος χαρακτήρας με προιστορία. Η παρουσία της στο σπίτι των Γερακάρηδων θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις λόγω της τεταμένης σχέσης της με τον γιο της, Σπήλιο Γερακάρη, που απορρέει από τον νέο της γάμο μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Τα χαρακτηριστικά της Κυπριανής ως έξυπνης, σκληρής και ατρόμητης γυναίκας που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους υποδηλώνουν ότι μπορεί να αποτελέσει κεντρική προσωπικότητα στη σειρά. Η ικανότητά της να επιβάλλεται και να δημιουργεί αντίκτυπο στους γύρω της θα μπορούσε να την καταστήσει τόσο έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα προς παρακολούθηση όσο και μια πηγή σύγκρουσης μέσα στη δυναμική της οικογένειας.

“Η Μάγισσα” έρχεται για να μας μαγέψει – ΤΡΕΙΛΕΡ

Θέμις Μπαζάκα
Θέμις Μπαζάκα

Η αναφορά ότι πρέπει να πολεμήσει παλιούς δαίμονες υπονοεί ότι το παρελθόν της μπορεί να τη στοιχειώνει, και οι αγώνες της με αυτά τα άλυτα ζητήματα θα μπορούσαν να προσθέσουν βάθος στον χαρακτήρα της και στη συνολική πλοκή.

Η Μάγισσα: Δείτε τις φωτογραφίας της Κυπριανής

Μάγισσα

Μάγισσα

Μάγισσα: Πλοκή

Όλα γίνονται το 1817 στη Μάνη. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

Ποιοι είναι οι Λασκαραίοι;
Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

Ποιοι είναι οι Γεράκηδες;
Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι. Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

H Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr