Search
Close this search box.
"Μάγισσα

“Η Μάγισσα” έρχεται για να μας μαγέψει – ΤΡΕΙΛΕΡ

Η “Μάγισσα” έρχεται για να μας μαγέψει στονΑΝΤ1 – Δείτε το νέο τρέιλερ

Η πολυαναμενόμενη σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο συναρπαστικό της τρέιλερ, υποσχόμενο συγκλονιστικές στιγμές, όπως μας έχουν συνηθίσει οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες“. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που θα μας μαγέψουν με τις ερμηνείες τους.

Απαγορευμένοι έρωτες μέσα απ’ τις σελίδες της ιστορίας

Μάγισσα περιγραφή

1817… Η εθνική επανάσταση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, απαιτώντας ειρήνη και ενότητα στην αδάμαστη περιοχή της Μάνης. Δύο αντίπαλες φατρίες, αυτή του καπετάν Λάσκαρη και του Γερακάρη, ενώνονται πλέον μέσω του γάμου των παιδιών τους. Ωστόσο, η εξαφάνιση του 40 ημερών εγγονιού τους θα διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Οι οικογένειες ανακινούνται σε δράση, ψάχνοντας παντού για το παιδί. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού Άρνα…

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Θεοφανώ: Αποκάλυψη του αινίγματος

Η Θεοφανώ  παραμένει ένα μυστήριο, ένα κορίτσι χωρίς γνωστό παρελθόν. Από τις πρώτες μέρες της, στοιχειώθηκε από οράματα που διέφευγαν της κατανόησής της.

Στοιχειωμένη από το φόβο της μοναδικής και ανησυχητικής ικανότητάς της, θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κρυφή, με στόχο να αποφύγει το στίγμα του να χαρακτηριστεί μάγισσα…

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Έλλη Τρίγκο, γνωστή από το ρόλο της στην ταινία “Άγριες Μέλισσες”, ενσαρκώνοντας την Ασημίνα, το μεσαίο αδελφάκι της οικογένειας Σταμίρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκέφαλοι πίσω από την πολυαναμενόμενη παγκόσμια αίσθηση Η Μάγισσα είναι τα ίδια δημιουργικά μυαλά που μας έφεραν τις “Άγριες Μέλισσες”.

Η Μάγισσα – Οικογένεια Λάσκαρη στον ΑΝΤ1

"Μάγισσα
Μιχάλης Λάσκαρης (Γιώργος Γάλλος)
Η εξέχουσα μορφή της οικογένειας Λάσκαρη, ένας διάσημος καπετάνιος και πατριάρχης. Διατηρεί την κυριαρχία του στο νότιο προαύλιο της Μάνης. Με πλοία υπό την ιδιοκτησία του, ασχολείται με το εμπόριο στο Αιγαίο. Αυστηρός αλλά και δίκαιος άνθρωπος.

Δαμιανή Λάσκαρη (Κατερίνα Λέχου)
Σύζυγος του Μιχάλη Λάσκαρη και μητέρα τριών θυγατέρων και δύο γιων (οι τελευταίοι είναι οι βιολογικοί της απόγονοι). Ήπια και ευγενική από τη φύση της, αλλά μια άγρια λέαινα όταν πρόκειται για τους απογόνους και τον σύζυγό της.

Αναστασία (Στεφανία Καπετανίδη)
Απόγονος ενός ψαρά, επιλέχθηκε από τον Μιχαήλ για να γίνει η δεύτερη σύζυγός του (συκαρία), προορισμένη να γεννήσει αρσενικό διάδοχο, καθώς η Δαμιανή είχε γεννήσει μόνο κόρες. Μια γυναίκα με ομορφιά και ευγένεια.

Κανέλλος Λάσκαρης (Νίκος Ψαρράς)
Αδελφός του Μιχαήλ. Ένας ηλικιωμένος εύθυμος, γεμάτος ζωή, που όμως θεωρείται και το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Η ευγλωττία του τον έχει οδηγήσει στη διαχείριση των εμπορικών πτυχών των εμπορικών συναλλαγών.

Μάρκος Λάσκαρης
Ο πρωτότοκος του Μιχαήλ και πηγή υπερηφάνειας. Αποτέλεσμα της ένωσης του Μιχαήλ με την Αναστασία, την κόρη του γερουσιαστή. Υπάκουος και θαρραλέος γιος, υπάκουσε στην επιλογή συζύγου του πατέρα του και στέκεται σύμμαχος στις φιλοδοξίες του Μιχαήλ.

Μεταξία Λάσκαρη (Καλλιόπη Χάσκα)
Απόγονος του Σπήλιου Γερακάρη και σύζυγος του Μάρκου Λάσκαρη. Ο γάμος τους κανονίστηκε από τους πατέρες τους. Στολισμένη με ομορφιά και εξυπνάδα, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον σύζυγό της και την οικογένειά του.

Τζάνης Λάσκαρης (Βασίλης Μηλιώνης)
Μοναδικός απόγονος που γεννήθηκε από την ένωση του Μιχαήλ και της Δαμιανής. Το μήλο της έριδος της μητέρας του. Όμορφος αλλά και επαναστάτης, προτιμά την εξυπνάδα από το σπαθί και διαθέτει μια μεγάλη αυτοεικόνα.

Ρένιος Λάσκαρη (Χριστίνα Χριστοδούλου)
Τρίτη κόρη του Μιχαήλ, η οποία παντρεύτηκε αλλά έμεινε χήρα τον πρώτο χρόνο του γάμου της, χωρίς απογόνους.

Η μάγισσα – Η οικογένεια Γερακάρη στον ΑΝΤ1

"Μάγισσα
Σπήλιος Γερακάρης (Τάσος Νούσιας)
Ο επικεφαλής της οικογένειας Γερακάρη, αν και σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με την οικογένεια Λάσκαρη. Καταγόμενος από γενιά πειρατών, αυτός, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του και τον ξάδερφο της γυναίκας του, εμπνέουν φόβο στα διερχόμενα πλοία.

Γερακίνα Γερακάρη (Μαρκέλλα Γιαννάτου)
Η εντυπωσιακή και περήφανη σύζυγος του Σπήλιου Γερακάρη. Με ταπεινή καταγωγή, ο γάμος τους φαινομενικά διευκόλυνε την κοινωνική ανέλιξη, ωστόσο πυροδοτήθηκε από τον κεραυνοβόλο έρωτα και το θυελλώδες πάθος.

Θράσος Γερακάρης (Άρης Νινίκας)
Πρεσβύτερος γόνος της οικογένειας. Μια ρωμαλέα και εντυπωσιακή φιγούρα, που αντικατοπτρίζει τον Σπήλιο τόσο στη βιαιότητα όσο και στη νοοτροπία του.

Σκεύος Γερακάρης (Γεωργία Κυριαζή)
Σύντροφος του Θράσου και μητέρα δύο αγοριών. Η Sceyo αρχικά έλκεται από τον τραχύ και απολίτιστο Θράσο, αλλά τώρα αντιμετωπίζει αβεβαιότητα σχετικά με την πορεία της δίπλα του.

Πετρώνης Γερακάρης (Γιάννης Τσουμαράκης)
Ο πιο ήσυχος γιος μέσα στην οικογένεια. Καταπιεσμένος και αγωνίζεται να συμμορφωθεί με τις σκληρές και αδίστακτες πρακτικές της οικογένειας Γερακάρη.

Ντέλης Μοφόρης (Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος)
Ξάδελφος της Γερακίνας Γερακάρη και του Σπήλιου Γερακάρη. Ένας αδίστακτος πειρατής που διακατέχεται από δίψα για αίμα”.

30 συναρπαστικά γεγονότα για την ιστορία της Αρχαίας Κρήτης

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr