Search
Close this search box.
Ντι_Κάπριο_για_Σκορσέζε

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: “O Σκορσέζε είναι πραγματικά ένας εθνικός θησαυρός” – Τι δήλωσε για τον σκηνοθέτη;

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρτιν Σκορσέζε, λέγοντας ότι “είναι πραγματικά ένας εθνικός θησαυρός”.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μίλησε στο Entertainment Weekly για την κινηματογραφική του πορεία με τον Μάρτιν Σκορσέζε και την συνεργασία τους στο “Killers of the Flower Moon” με τον ίδιο αλλά και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Συγκεκριμένα ο σπουδαίος ηθοποιός χαρακτήρισε τον καθένα τους ως “κινηματογραφική πατρική φιγούρα”.

“Είναι δύσκολο να το εκφράσω με λίγες λέξεις, εκτός από το να πω ότι υπήρξε σε μεγάλο βαθμό μια κινηματογραφική πατρική φιγούρα για μένα, όπως και ο κ. Ντε Νίρο. Τους έχω θαυμάσει ως το σπουδαιότερο δίδυμο της γενιάς μου όσον αφορά τα κινηματογραφικά επιτεύγματα. Όλοι οι ηθοποιοί φίλοι μου και εγώ απλά μελετούσαμε μαζί το έργο τους και τις ταινίες τους, οπότε το να μπορώ να έχω κάνει έξι ταινίες τώρα με τον Μάρτιν και μετά από 30 χρόνια, μετά τον πρώτο μου πρωταγωνιστικό ρόλο, να μπορώ να κάνω μια συνεργασία και με τους τρεις τους είναι κάτι το εξωπραγματικό”.

“Όσον αφορά τον Μάρτιν, τι μπορεί κανείς να πει γι’ αυτόν εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά ένας εθνικός θησαυρός”, δήλωσε ο Ντι Κάπριο. “Και συνεχίζει να κάνει τολμηρές, ανεξάρτητες ταινίες, παρόλο που έχουν τεράστιο budget. Είναι ένας εμβληματικός καλλιτέχνης όλης αυτής της εποχής της κινηματογραφικής ιστορίας και δεν μπορώ να εκφράσω πόσα πολλά έχω μάθει από αυτόν“.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν για 7η φορά μαζί στη νέα ταινία “The Wager”.

Δείτε εδώ:

https://www.lavart.gr/%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%84%cf%83%ce%ad%ce%b6%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%80%cf%81%ce%b9/

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr