Search
Close this search box.
Κιάνου Ριβς-Constantine 2

Κιάνου Ριβς: Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν με την δεύτερη ταινία «Constantine» (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ένα νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί, δείχνει τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει ως ο εμβληματικός Hellblazer στην ταινία «Constantine 2».

Ένα τρέιλερ των θαυμαστών δείχνει την ιστορία να συνεχίζεται χρόνια μετά το πρωτότυπο, με την Αλεξάντρα Νταντάριο στο ρόλο της Zatanna. Υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση του «Constantine 2», καθώς μπορεί να έχει ακυρωθεί αθόρυβα, αλλά υπάρχουν εικασίες σχετικά με την ενσωμάτωση του χαρακτήρα στο σύμπαν της DC.

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στο ρόλο του John Constantine στο νέο τρέιλερ του «Constantine 2», καθώς αντιμετωπίζει μια νέα υπερφυσική απειλή. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε το 2005, το franchise του Constantine φαίνεται να προχωράει, καθώς ετοιμάζεται ένα sequel βασισμένο στο Hellblazer της DC. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ανακοινώθηκε ότι το «Constantine 2» βρίσκεται σε επεξεργασία, με τον σκηνοθέτη Φράνσις Λόρενς να επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια, ενώ ο Ακίβα Γκόλντσμαν επιστρέφει για να γράψει το σενάριο.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε η αρχική ενημέρωση για το «Constantine 2» και δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμία ενημέρωση για τη δεύτερη ταινία. Ενώ ο κόσμος περιμένει να ακούσει περισσότερα, η Styrder HD κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ, που χρησιμεύει ως απόδειξη για το πως θα μπορούσε να είναι η επόμενη ταινία του Ριβς.

Αντζελίνα Τζολί: Στον Πύργο Ηλείας η ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πιθανότητα είναι ότι η DC Studios μπορεί να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ενσωματώσει τον Constantine στο DC Universe του Τζέιμς Γκαν. Θεωρητικά, θα μπορούσε εύκολα να λάβει χώρα στο σύμπαν της DC, ειδικά αν το franchise στοχεύει να συμπεριλάβει φιγούρες που προηγουμένως μπορεί να θεωρούνταν πολύ εκκεντρικές ή διαφορετικές. Το να είναι οι ταινίες Constantine κανονικές για το σύμπαν της DC μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να εργαστούν και άλλοι υπερφυσικοί χαρακτήρες της DC στην ιστορία του Ριβς και ακόμη και να δημιουργηθεί κάτι σαν το «Justice League Dark»

Με κάποιον τόσο αγαπητό όσο ο Ριβς, το να τον έχουμε ως Constantine σε ένα σύμπαν της DC – και έτσι να μπορεί να αλληλεπιδράσει με άλλους ήρωες και κακούς της DC – θα ήταν μόνο ένα πλεονέκτημα για την επερχόμενη συνέχεια. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να δούμε έναν Constantine που είναι μεγαλύτερος από κάποιον όπως ο Superman, επιτρέποντας στο σύμπαν της DC να εξερευνήσει περαιτέρω την ιδέα των ηρώων που προϋπήρχαν του Man of Steel. Προς το παρόν, πάντως, ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει με το «Constantine 2» και αν το προωθούν αυτή τη στιγμή η Warner Bros Discovery και τα DC Studios.

 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr