Search
Close this search box.

Αντζελίνα Τζολί: Στον Πύργο Ηλείας η ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αντζελίνα Τζολί θα βρεθεί στον Πύργο Ηλείας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Μαρία Κάλλας» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία Κάλλας» ξεκίνησαν και αυτή την φορά μεταφέρονται στον Πύργο Ηλείας. Η Τζολί αλλά και το cast της ταινίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στην Ηλεία και θα διαμείνουν στο Aldemar Resort στη Σκαφιδιά.

Τα συνεργεία της παραγωγής έχουν ξεκινήσει να στήνουν ήδη τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο Θέατρο Απόλλων στον Πύργο, που ο σκηνοθέτης επέλεξε για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ήδη ξεκινήσει από το Παρίσι και έπειτα θα συνεχιστούν στην Βουδαπέστη.

Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη θαλαμηγό Christine O που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, εκεί όπου η Κάλλας πέρασε αρκετές στιγμές.

Η Αντζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Μαρία Κάλλας, ενώ ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer θα είναι ο Αριστοτέλης Ωνάσης, και επίσης θα συμμετάσχει και η Βαλέρια Γκολίνο στον ρόλο Ελληνίδας ντίβας.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Biopic που υποστηρίζει στην Ελλάδα η Heretic.

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr