Search
Close this search box.
Καζαντζάκης μυθιστόρημα ταινία

Νίκος Καζαντζάκης: Γνωστό μυθιστόρημά του γίνεται ταινία (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη “Καπετάν Μιχάλης” γίνεται ταινία, και θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Το teaser τρέιλερ της ταινίας “Καπετάν Μιχάλης” έχει κυκλοφορήσει, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ομώνυμο ήρωα από το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Χαραλάμπους με το cast να απαρτίζεται από πολλούς γνωστούς ηθοποιούς. Οι Αλέκος Συσσοβίτης, Λούκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σταύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γεροντιδάκης θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων.

Η πλοκή της ιστορίας έχει ως εξής:Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος, ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Την στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων“.

3 ποιήματα του Καβάφη που άλλαξαν την ιστορία της λογοτεχνίας

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2022 και κράτησαν για περίπου τέσσερις μήνες, με την παραγωγή να ταξιδεύει σε 40 περιοχές της Κρήτης. Η ταινία “Καπετάν Μιχάλης” θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr