Search
Close this search box.
Κέβιν Σπέισι ταινία

Κέβιν Σπέισι: Γιατί γνωστός κινηματογράφος του Λονδίνου ακύρωσε τη νέα ταινία του;

Η ταινία του Κέβιν Σπέισι “Control”, η πρώτη του ταινία μετά τη δίκη για σεξουαλική παρενόχληση, ακυρώθηκε από γνωστό κινηματογράφο του Λονδίνου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Control”, της πρώτης ταινίας του Κέβιν Σπέισι μετά την αθώωσή του για σεξουαλική παρενόχληση, αντιμετώπισε μερικές αναποδιές, αφού ένας κινηματογράφος του Λονδίνου απέσυρε την προσφορά του να τη φιλοξενήσει λόγω της συμμετοχής του ηθοποιού στο ουαλικό θρίλερ μικρού προϋπολογισμού.

Ο κινηματογράφος Prince Charles Cinema, ένθερμος υποστηρικτής του ανεξάρτητου κινηματογράφου που βρίσκεται στο Leicester Place, απέσυρε την προσφορά του να φιλοξενήσει την πρεμιέρα του “Control” αφού ο κινηματογράφος ενημερώθηκε για τον ρόλο του Σπέισι στην ταινία.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ηχογράφησε τον ρόλο του αλλά δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Η φωνή του ακούγεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες με την υπουργό Εσωτερικών Στέλλα Σίμονς, την οποία υποδύεται η Ουαλή ηθοποιός Λόρεν Μέτκαλφ.

Ο Γκρεγκ Λιν, ο οποίος διευθύνει τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, έγραψε ένα μήνυμα στην πρωταγωνίστρια και παραγωγό του “Control” Μέτκαλφ, το οποίο αναφέρει: “Έχουμε ένα θέμα. Με λύπη μου πρέπει να σας ενημερώσω ότι ακυρώσαμε την ενοικίαση σας μαζί μας“. “Χθες το βράδυ υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι στην ταινία σας πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέισι, και συγκεκριμένα στην πρώτη του ταινία μετά τη δικαστική υπόθεση“, συνέχισε ο Λιν.

Οι επιστήμονες αποκάλυψαν την πολυχρωμία στα γλυπτά του Παρθενώνα (ΦΩΤΟ)

Ο δικηγόρος του Σπέισι, Τσέις Σκόλνικ, απάντησε στην απόφαση του Prince Charles Cinema να ακυρώσει την πρεμιέρα του “Control”, λέγοντας: “Ο κ. Σπέισι έχει αποδείξει την αθωότητά του σε κάθε δικαστική αίθουσα στην οποία έχει εμφανιστεί. Κάθε ένορκος που εξέτασε τα στοιχεία εναντίον του απέρριψε ομόφωνα τους ψευδείς ισχυρισμούς. Η απόφαση του Prince Charles Cinema να λογοκρίνει το συναρπαστικό νέο έργο του Κέβιν είναι πέρα για πέρα απογοητευτική. Απορρίπτει τη νομική διαδικασία δύο χωρών, αγνοεί τις συντριπτικές αποδείξεις για την αθωότητα του Κέβιν και αγνοεί τη θυσία δεκάδων αμερόληπτων ενόρκων που έκριναν τον Κέβιν 100% αθώο“.

Αφού ο Σπέισι αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες μετά από δίκη τεσσάρων εβδομάδων στο Southwark Crown Court του Λονδίνου, ο σκηνοθέτης του “Control”, Τζιν Φάλαϊζ, δήλωσε: “Δεν μετανιώνω για το casting του Κέβιν και θα το έκανα ξανά“.

Το “Control” θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr