Search
Close this search box.
Κάνιε_Γουεστ_Εβραίοι

Κάνιε Γουέστ: Το νέο του τραγούδι «επιτίθεται» στους Εβραίους και προκαλεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάνιε Γουεστ στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Vultures» προκάλεσε αντιδράσεις καθώς «επιτίθεται» στους Εβραίους.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, δείχνει τον Κάνιε Γουεστ να να χορεύει ενθουσιασμένος, ενώ ακούγεται το νέο του κομμάτι. Κάτι τέτοιο προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις εις βάρος του ράπερ και ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις απόψεις του για τους Εβραίους.

Οι στίχοι του νέου του τραγουδιού, με τίτλο «Vultures» απογοήτευσαν το κοινό του, που τον χαρακτηρίζει «αδιόρθωτο». Καθώς ανάμεσα στους στίχους του, ο Κάνιε Γουέστ έχει προσθέσει για ακόμα μια φορά αντισημιτικές δηλώσεις. Σε κάποιο σημείο του κομματιού, ακούγεται να λέει: «Πώς είμαι αντισημίτης; Μόλις έκανα μια Εβραία την σκύ** μου».

Παρόντες ήταν και άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Chris Brown, ο Ty και ο Bump J, που φάνηκαν να εγκρίνουν το τραγούδι του Κάνιε Γουέστ, αδιαφορώντας για τις σοβαρές αντιδράσεις που θα προκαλούσε στο διαδίκτυο.

Η Εβραία επιχειρηματίας Tanya Zuckerbrot δεν το άφησε ασχολίαστο, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram: «Τι είναι πιο αρρωστημένο; Οι στίχοι… Ή το γεγονός ότι τόσο ο Κάνιε Γουέστ, όσο και ο Κρις Μπράουν το βρίσκουν ωραίο;»

«Ο Κρις Μπράουν είναι ένας υβριστής και ο Κάνιε Γουέστ ένας ψυχωτικός, νάρκισσος, που αυτοαποκαλείται έξυπνος», σχολίασε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις:

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Όζι Όσμπορν: «Ο χρόνος επιταχύνεται όταν μεγαλώνεις» – Δείτε τι δήλωσε ο πρίγκιπας του σκότους!

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr