Search
Close this search box.
"One Piece"

Θα συνεχιστεί το ”One Piece” για 2η σεζόν; Τί απάντησε το Netflix;

Το Netflix έδωσε επίσημα το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν για τη μεταφορά του “One Piece”

Netflix: Το “One Piece”, που προέρχεται από την ομώνυμη αγαπημένη σειρά manga και anime, αφηγείται τα ταξίδια του Monkey D. Luffy, ενός νεαρού πειρατή που προσπαθεί να ανακαλύψει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να ανέλθει στη θέση του Βασιλιά των Πειρατών.

Επικεφαλής του καστ είναι ο Iñaki Godoy ως Luffy, συνοδευόμενος από τον Mackenyu ως Roronoa Zoro, την Emily Rudd ως Nami, τον Jacob Romero ως Usopp και τον Taz Skylar ως Sanji. Μια σειρά από επιπλέον ταλέντα περιλαμβάνει τους Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward και Chioma Umeala.

Τη σειρά “One Piece” διευθύνουν οι σεναριογράφοι, εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners Matt Owens και Steven Maeda, ενώ ο αρχικός δημιουργός Eiichiro Oda είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Marty Adelstein και Becky Clements από τα Tomorrow Studios. Στη συνεργασία συμμετέχει η Shueisha και η παραγωγή γίνεται από τα Tomorrow Studios σε συνεργασία με το Netflix.

Η ανανέωση του “One Piece” δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της σταθερής κυριαρχίας της σειράς στο εβδομαδιαίο top 10 του Netflix το τελευταίο δεκαπενθήμερο και της ευνοϊκής υποδοχής της από τους κριτικούς. Επιπλέον, ο Marty Adelstein είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι τα σενάρια για τη δεύτερη σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με την Becky Clements να αναφέρει ότι η επόμενη σεζόν θα μπορούσε να αναμένεται μέσα σε ένα χρονικό διάστημα που εκτείνεται από ένα χρόνο έως 18 μήνες.

Έιμι Γουάινχαουζ- Back to Black: Η ιστορία πίσω απ’ το εμβληματικό τραγούδι ενός θλιμμένου πορτρέτου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr