Search
Close this search box.
Θανάσης Βισκαδουράκης αποζημίωση

Θανάσης Βισκαδουράκης: Κατέσχεσαν την αποζημίωση του πλημμυροπαθή πεθερού του – (BINTEO)

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία , επισημαίνοντας ένα περιστατικό όπου μια εισπρακτική εταιρεία κατέσχεσε τα 6.500 ευρώ που προορίζονταν ως αποζημίωση για τον πλημμυροπαθή πεθερό του.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός ηθοποιός αφηγήθηκε πώς τα χρήματα εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του:

«Με πήρε τώρα τηλέφωνο ο πεθερός μου από τον Παλαμά Καρδίτσας και μου είπε ότι του σήκωσαν τα λεφτά. Είναι έξω από την τράπεζα και τσακώνεται. Έκλαιγε για τη φτώχεια του και την καταστροφή του».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, στο στούντιο βρισκόταν ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Αναγνώρισε την καταγγελία και τόνισε ότι η πρακτική αυτή είναι παράνομη. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τα κονδύλια των αποζημιώσεων προστατεύονται νομικά και δεν μπορούν να κατασχεθούν για την εξόφληση άλλων κρατικών υποχρεώσεων.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τι πούλησε σε δημοπρασία ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr