Search
Close this search box.
ζεραρ ντε παρτιε

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τι πούλησε σε δημοπρασία ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ πούλησε σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, την συλλογή έργων τέχνης του.

Η συλλογή έργων τέχνης του Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ που δημοπρατήθηκε στο Hôtel Drouot του Παρισιού, περιλάμβανε ένα μπρούντζινο έργο της Germaine Richier, η αξία του οποίου εκτιμάται μεταξύ 500.000 με 800.000 ευρώ.

Η περιφερειακή γαλλική εφημερίδα Le Parisien κάνει λόγο για 250 έργα τέχνης τα οποία εκτίθονταν στο κοινό από το περασμένο Σάββατο, με το Hôtel Drouot να δηλώνει ότι “πρόκειται για μια συνεχώς εξελισσόμενη συλλογή, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια συναντήσεων, γυρισμάτων ταινιών και γεγονότων που σημάδεψαν τη ζωή του”.

Ανάμεσα στους πίνακες, τα σχέδια και τα γλυπτά περιλαμβάνονταν επίσης και έργα των Rodin, Duchamp και Miró. Ο δημοπράτης David Nordmann, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Le Parisien δήλωσε ότι ο ηθοποιός αποχωρίζεται την εντυπωσιακή συλλογή του για να “ελαφρύνει λίγο”.

Το εντυπωσιακό είναι ότι συνολικά, η πώληση απέφερε μεταξύ 3-5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr