Search
Close this search box.
Όλυμπος διαφήμιση

Η ωραιότερη ελληνική διαφήμιση των τελευταίων ετών μας συγκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτή τη διαφήμιση που μας ταξίδεψε σε τόσο όμορφους και οικείους κόσμους.

Μπορούμε με μια εικόνα, έναν ήχο και σύμβολα που ψιθυρίζουν στο υποσυνείδητό μας να δημιουργήσουμε δεσμούς που κρατούν μέσα στον χρόνο; Μπορούμε!

Η εταιρία «Όλυμπος» κατάφερε μέσα από ένα διαφημιστικό πρίσμα να επικοινωνήσει μαζί μας μ’ έναν αλλιώτικο τρόπο, μέσα από τον αιώνιο απόηχο των βουνών και τα χαράγματα των κορμών που προσδίδουν την αιωνιότητά τους.

Ένδυμα ψυχής: Ένα φωτογραφικό λεύκωμα φόρος τιμής στο παραδοσιακό ένδυμα και την ιστορία

Αφού μας χάιδεψε τη ψυχή νιώσαμε συγκίνηση και ανατριχίλα, ταξιδεύοντας μας στις ρίζες και τα ανείπωτα μυστικά του νου μας.

Όλυμπος διαφήμιση

Ας παρακολουθήσουμε τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Όλυμπος με τα διεγερμένα άλογα, το μεγαλείο της ελληνικής φύσης και τα διαχρονικά μηνύματα που επέλεξε να προβάλει η εταιρεία. (ευγνώμονες ολόψυχα για αυτή την εικονική και ηχητική ομορφιά)

Ας εμπιστευτούμε τις αισθήσεις μας!

Το τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας Όλυμπος:

«Ξέρω ποιος είσαι. Μη μου δείξεις. Άσε με να νιώσω. Να γευτώ. Άσε με να χαθώ σ’ ένα λιβάδι. Στο περιβόλι με ανθούς να στολιστώ. Μη μου πεις. Ξέρω ποιος είσαι. Ξέρω από που έρχεσαι. Μου θυμίζεις τον τόπο μου. Τις αξίες μου. Γι’ αυτό σε διαλέγω. Ακόμα και με κλειστά μάτια. Γιατί σ’ εμπιστεύομαι. Ο δρόμος μου είναι και δικός σου. ΟΛΥΜΠΟΣ, ο δικός μας δρόμος.»

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Οι δημιουργοί της της διαφήμισης «Με Κλειστά Μάτια»:

Όλυμπος διαφήμιση

Η McVictor & Hamilton υπογράφει την καμπάνια «Με κλειστά μάτια». Ο Θαλής Πιτούλης, CEO McV&H, δήλωσε:

«είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την δημιουργία αυτής της ταινίας, με ξεκάθαρες αξίες που τις έχουμε στο dna μας και τις υποστηρίζουμε πιστά, πάντα».

Την παραγωγή διαχειρίστηκε η Stefi Productions, με την σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Ζαφείρης και τη μουσική ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τι είναι οι εικαστικές εγκαταστάσεις; Ένα μοναδικό βίωμα

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr