Search
Close this search box.
papillon

Η ταινία της ημέρας στην TV: « Papillon» – STAR

Το “Papillon” είναι μια ταινία του 2017 remake της ομώνυμης ταινίας του 1973. Σε σκηνοθεσία Michael Noer, η ταινία βασίζεται στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Henri Charrière, παρέχοντας μια συναρπαστική αφήγηση με φόντο τη διαβόητη αποικία του Νησί του Διαβόλου.

Μέγας Αλέξανδρος: Το νέο βίντεο από το Netflix για τη σειρά «Η Γέννηση ενός Θεού» (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Henri “Papillon” Charrière, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Hunnam που καταδικάστηκε άδικα για φόνο σε ισόβια. Ο Rami Malek συμπρωταγωνιστεί ως Louis Dega, ένας συγκρατούμενος και πλαστογράφος που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό με τον Henri. Η ταινία παρακολουθεί το οδυνηρό ταξίδι τους καθώς περιηγούνται σε δόλιες συνθήκες και επιχειρούν πολλαπλές τολμηρές αποδράσεις από γαλλική αποικία.

Ο χαρακτήρας του Papillon αφοσιώνεται στη απόκτηση της ελευθερίας του και να αποδείξει την αθωότητά του, υπομένοντας βάναυσες κακουχίες και προδοσία. Καθώς οι δύο άντρες προσπαθούν για την ελευθερία, η ταινία εξερευνά θέματα φιλίας, ανθεκτικότητας και αδάμαστου ανθρώπινου πνεύματος μπροστά στις συντριπτικές αντιξοότητες.

Η προσαρμογή του 2017 διατηρεί την ουσία της πρωτότυπης ιστορίας, ενώ την εμποτίζει με σύγχρονα κινηματογραφικά στοιχεία. Οι έντονες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, σε συνδυασμό με την υποβλητική κινηματογράφηση, συμβάλλουν στο συναισθηματικό βάθος και τον αντίκτυπο της ταινίας. Ενώ η ιστορία ακολουθεί τις θεμελιώδεις πτυχές της ζωής του Charrière, το ριμέικ εισάγει επίσης ορισμένες αποχρώσεις και προοπτικές που το διακρίνουν από την πρώτη κινηματογραφική διασκευή.

Μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης και συναδελφικότητας, που αποτυπώνει επιδέξια τους αγώνες και τους θριάμβους ατόμων που είναι αποφασισμένα να απελευθερωθούν από τα δεσμά ενός ασυγχώρητου ποινικού συστήματος. Η ταινία έχει απήχηση στους θεατές καθώς εμβαθύνει στην ικανότητα του διαρκούς ανθρώπινου πνεύματος να ξεπερνά τις φαινομενικά ανυπέρβλητες προκλήσεις.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Δευτέρα 22/01/24 στις 23:15, STAR
  • Χώρα: ΗΠΑ, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Σερβία
  • Διάρκεια: 133 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Michael Noer
  • Πρωταγωνιστούν: Charlie Hunnam, Rami Malek, Roland Møller, Yorick van Wageningen, Eve Hewson

Όσκαρ 2024: Οι προβλεπόμενες υποψηφιότητες – Ποιες αναμένεται να μείνουν εκτός;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr