Search
Close this search box.
Ocean's Twelve

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Ocean’s Twelve» – OPEN

Το “Ocean’s Twelve” είναι μια ταινία ληστείας του 2004 σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ, συνέχεια του επιτυχημένου “Ocean’s Eleven”. 

Χρυσές Σφαίρες 2024: Σαρωτικός ο Λάνθιμος και το “Poor Things” – Αναλυτικά οι νικητές

Η ταινία περιλαμβάνει ένα καστ με επικεφαλής τον Τζορτζ Κλούνεϊ ως Ντάνι Όσιαν, τον Μπραντ Πιτ ως Ράστι Ράιαν και την Τζούλια Ρόμπερτς ως Τες Όσιαν. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Danny Ocean και την ομάδα του που συγκεντρώνονται ξανά για μια νέα ληστεία αφού ο Terry Benedict (τον υποδύεται ο Andy Garcia), ο στόχος της προηγούμενης ληστείας τους, τους εντοπίζει ζητώντας αποζημίωση με τόκο. Για να ξεπληρώσει τον Benedict, η ομάδα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τρεις μεγάλες ληστείες σε όλη την Ευρώπη, συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, τη Ρώμη και το Παρίσι. Η ταινία ενσωματώνει έξυπνες ανατροπές καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει απροσδόκητες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μυστηριώδους κλέφτη γνωστό ως «The Night Fox».

Το “Ocean’s Twelve” είναι γνωστό για την κομψή κινηματογράφηση και τους πνευματώδεις διαλόγους του, διατηρώντας τον ίδιο γλαφυρό και χιουμοριστικό τόνο με το αντίστοιχο πρίκουελ. Μια μοναδική πτυχή της ταινίας είναι η ενσωμάτωση πραγματικών διασημοτήτων, όπως ο Μπρους Γουίλις και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που παίζουν φανταστικές εκδοχές του εαυτού τους.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Τρίτη 09/01/24 στις 00:45, OPEN
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 126 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
  • Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βενσάν Κασέλ

3.000 ελαιογραφίες δημιούργησαν μια κινηματογραφική αφήγηση από τους Hugh Welchman και Dorota Kobiela

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr