Search
Close this search box.
Film Stars Don't Die in Liverpool (1)

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Film Stars Don’t Die in Liverpool» – OPEN

Το “Film Stars Don’t Die in Liverpool” είναι ένα βιογραφικό ρομαντικό δράμα του 2017 σε σκηνοθεσία Paul McGuigan, βασισμένο στα ομότιτλα απομνημονεύματα του Peter Turner.

“The Gentlemen”: Το Netflix δημοσίευσε το τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς του Γκάι Ρίτσι

Η ταινία εξερευνά θέματα γήρανσης, αγάπης και τη φευγαλέα φύση της φήμης. Εμβαθύνει σε προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις της Grahame, όπως η βραβευμένη με Όσκαρ καριέρα και οι ταραχώδεις σχέσεις της.

Το “Film Stars Don’t Die in Liverpool” έλαβε την αποδοχή των κριτικών για τις δυνατές ερμηνείες του και την ευαίσθητη απεικόνιση μιας μοναδικής ιστορίας αγάπης. Η Annette Bening κέρδισε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία για τον ρόλο της και η ταινία επαινέστηκε για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό της βάθος.

Η ταινία παρέχει μια οικεία ματιά στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της Gloria Grahame και στον διαρκή αντίκτυπο που είχε σε όσους τη γνώριζαν. Χρησιμεύει ως ένας συγκλονιστικός φόρος τιμής σε ένα αστέρι του Χόλιγουντ του οποίου το φως συνέχισε να λάμπει, ακόμη και στα πιο απίθανα και συναρπαστικά μέρη.

Πλοκή

Η ταινία εξερευνά την πραγματική σχέση μεταξύ της ηθοποιού του Χόλιγουντ Γκλόρια Γκράχαμ και του νεαρού ηθοποιού της Λίβερπουλ, Πίτερ Τέρνερ.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν η Gloria Grahame, την οποία υποδύεται η Annette Bening, δεν είναι πλέον η σταρ της A-list που ήταν κάποτε. Καταρρέει σε μια πανσιόν του Λίβερπουλ και προσεγγίζει τον Τέρνερ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμι Μπελ, όπου είχε γνωρίσει χρόνια νωρίτερα. Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από μια σειρά από αναδρομές, που απεικονίζουν τα σκαμπανεβάσματα του αντισυμβατικού ρομαντισμού τους.

Η Annette Bening προσφέρει μια αξιοσημείωτη ερμηνεία ως Grahame, αποτυπώνοντας τόσο την αίγλη του παρελθόντος της στο Χόλιγουντ όσο και την ευπάθεια του παρόντος της. Ο Τζέιμι Μπελ, εξίσου συναρπαστικός, απεικονίζει τη γνήσια στοργή του Τέρνερ για τον Γκρέιμ, καθώς τη φροντίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων υγείας της.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Πέμπτη 18/01/24 στις 22:30, OPEN
  • Χώρα: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Διάρκεια: 106 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Paul McGuigan
  • Πρωταγωνιστούν: Annette Bening, Jamie Bell,Vanessa Redgrave, Julie Walters, Kenneth Cranham, Stephen Graham, Frances Barber, Leanne Best

Μάργκοτ Ρόμπι: Εξομολογείται ότι ο Άραγκορν είναι η κινηματογραφική της καψούρα

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr