Search
Close this search box.
The Lake House

Η ταινία της ημέρας στην TV 14/02: «Έρωτας δίχως παρόν» – OPEN

Ο “Έρωτας δίχως παρόν” είναι μια ρομαντική δραματική ταινία που κυκλοφόρησε το 2006, σε σκηνοθεσία Alejandro Agresti και με πρωταγωνιστές τη Sandra Bullock και τον Keanu Reeves.

Betty Boop: Η διαφορετική «Χιονάτη» του 1933 κατατάσσεται στα καλύτερα anime όλων των εποχών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια μοναδική ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ατόμων που επικοινωνούν διαχρονικά μέσω ενός μαγικού γραμματοκιβωτίου σε ένα σπίτι στη λίμνη.

Η ταινία ακολουθεί τη Δρ Κέιτ Φόρστερ (Μπούλοκ) και τον αρχιτέκτονα Άλεξ Γουάιλερ (Ριβς), οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ζουν δύο χρόνια διαφορά αλλά μπορούν να ανταλλάσσουν γράμματα μέσω του γραμματοκιβωτίου του σπιτιού της λίμνης. Καθώς συνεχίζουν να αλληλογραφούν, αναπτύσσουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ξεπεράσουν το χρονικό εμπόδιο που τους χωρίζει.

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές, το «The Lake House» κέρδισε το κοινό και απέσπασε αρκετές υποψηφιότητες και βραβεία. Κέρδισε το Βραβείο Επιλογής Εφήβων για την Επιλογή Ταινίας Χημείας για το ζεύγος Μπούλοκ και Ριβς στην οθόνη.

5 στοιχεία για το “The Lake House”:

  1. Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Κιάνου Ριβς είχαν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν μαζί στην υπερπαραγωγική ταινία δράσης «Speed» (1994), με το «The Lake House» να είναι η δεύτερη συνεργασία τους.
  2. Το σπίτι στη λίμνη που εμφανίζεται στην ταινία χτίστηκε ειδικά για την ταινία στη λίμνη Maple στο Willow Springs του Ιλινόις.
  3. Τόσο η Bullock όσο και ο Reeves έχουν εκφράσει την αγάπη τους για το χρόνο που δούλευαν στην ταινία, αναφέροντας τη μοναδική υπόθεση και τη ρομαντική ιστορία της.
  4.  Το soundtrack της ταινίας περιλαμβάνει τραγούδια καλλιτεχνών όπως οι Paul McCartney, The Shins και Carole King.
  5. Η ιδέα της επικοινωνίας μέσω ενός μαγικού γραμματοκιβωτίου εμπνεύστηκε από τη νοτιοκορεατική ταινία του 2000 “Il Mare“, η οποία επίσης παρουσίαζε μια παρόμοια υπόθεση της αγάπης που ξεπερνά τον χρόνο μέσω της αλληλογραφίας.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Τετάρτη 14/02/24 στις 21:15, OPEN
  • Χώρα: ΗΠΑ, Νότια Κορέα
  • Διάρκεια: 99 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Alejandro Agresti
  • Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dylan Walsh, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer

«Kingdom of the Planet of the Apes»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr