Search
Close this search box.
the accountant

Η ταινία της ημέρας στην TV 11/02: «The Accountant» – STAR

«Ο Λογιστής» είναι μια ταινία δράσης θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία Gavin O’Connor. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck ως Christian Wolff, ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος και αυτιστικός δικαστικός λογιστής που κάνει διπλή ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας για επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις.

Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου: Οι δέκα πιο πρόσφατοι νικητές, από τον χειρότερο στον καλύτερο

Σε αυτή την ταινία, ο Άφλεκ υιοθετεί έναν διαφορετικό ρόλο από τα συνηθισμένα, αφού αφήνει πίσω του την εικόνα του Μπάτμαν και τις αισθηματικές κωμωδίες που τον έκαναν γνωστό.

Η σχολαστική προσοχή του Wolff στη λεπτομέρεια και οι εξαιρετικές μαθηματικές ικανότητες τον καθιστούν ανεκτίμητο για τους πελάτες του, αλλά και προσελκύουν την προσοχή του Τμήματος Καταστολής Εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Ray King (J.K. Simmons). Καθώς η κυβέρνηση τον πλησιάζει, ο Wolff αναλαμβάνει έναν νόμιμο πελάτη, μια εταιρεία ρομποτικής, όπου ανακαλύπτει διαφορές που τον βάζουν σε κίνδυνο.

Η ταινία εξερευνά θέματα ταυτότητας, ηθικής και λύτρωσης καθώς ο Wolff περιηγείται στα μονοπάτια της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Οι αναδρομές αποκαλύπτουν την ταραγμένη παιδική του ηλικία και την έντονη εκπαίδευση από τον στρατιωτικό πατέρα του για να γίνει αδίστακτος μαχητής και στρατηγός.

Το “The Accountant” έλαβε μικτές κριτικές, αλλά εγκωμιάστηκε για τη μοναδική του υπόθεση, τις έντονες σεκάνς δράσης και την ερμηνεία του Affleck. Κέρδισε πάνω από 155 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έναντι προϋπολογισμού 44 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και δεν κέρδισε κανένα σημαντικό βραβείο, το “The Accountant” ήταν υποψήφιο για πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Saturn Award για την καλύτερη ταινία θρίλερ και το Critics’ Choice Movie Award για την καλύτερη ταινία δράσης. Ο Άφλεκ ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο People’s Choice για τον αγαπημένο ηθοποιό ταινιών δράσης για τον ρόλο του στην ταινία.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Κυριακή 11/02/24 στις 23:30, STAR
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 128 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Gavin O’Connor
  • Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Anna Kendrick, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, John Lithgow

Soviet Toys: H πρώτη σοβιετική anime ταινία του Dziga Vertov’s από το 1924 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr