Search
Close this search box.
Our Kind of Traitor

Η ταινία της ημέρας στην TV 09/02: «Ένας προδότης ανάμεσά μας» – ΣΚΑΪ

Το “Our Kind of Traitor” είναι μια ταινία θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία της Susanna White, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John le Carré.

Manhunt: Νέα μίνι σειρά για τη δολοφονία του Lincoln (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Η πλοκή ακολουθεί ένα ζευγάρι Βρετανών, τον Perry και την Gail, που μπλέκονται άθελά τους με έναν Ρώσο, τον Dima, ο οποίος κάνει ξέπλυμα χρήματος ενώ κάνουν διακοπές στο Μαρακές. Ο Ντίμα, φοβούμενος για τη ζωή του και ζητώντας άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, εμπιστεύεται στον Πέρι ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον υψηλόβαθμων μελών της ρωσικής μαφίας. Καθώς ο Perry και η Gail προσπαθούν να περιηγηθούν στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, βρίσκονται παγιδευμένοι ανάμεσα στη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών και τον αδίστακτο ρωσικό υπόκοσμο.

Στην ταινία συμμετέχουν οι Ewan McGregor ως Perry, Naomie Harris ως Gail, Stellan Skarsgård ως Dima και Damian Lewis ως αξιωματικός της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών Hector Meredith. Έλαβε γενικά θετικές κριτικές, επαινώντας την τεταμένη ατμόσφαιρα, τις δυνατές ερμηνείες και την περίπλοκη πλοκή του.

Παρά την κριτική του, το “Our Kind of Traitor” δεν έλαβε κανένα σημαντικό βραβείο. Ωστόσο, παραμένει μια αξιοσημείωτη είσοδος στο είδος του κατασκοπευτικού θρίλερ, προσφέροντας μια συναρπαστική αφήγηση που εμβαθύνει στα θέματα της πίστης, της προδοσίας και των σκοτεινών συμμαχιών της παγκόσμιας πολιτικής.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Παρασκευή 09/02/24 στις 00:45, ΕΡΤ3
  • Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο
  • Διάρκεια: 107 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Susanna White
  • Πρωταγωνιστούν: Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Alicia von Rittberg, Velibor Topić

LOTR: Όταν ο Βίγκο Μόρτενσεν και το ατύχημά του μπήκαν στο τελικό release της ταινίας (Video)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr